Чоловік, який ридав на телебаченні через зникнення своєї вагітної дружини та доньок зізнався, що вбив їх

Чоловік, який зробив емоційну заяву перед камерами про зникнення своєї дружини та двох неповнолітніх донечок, зізнався у їх вбивстві.

Як повідомляється, Кріс Уоттс був заарештований після зізнання у вбивстві своєї 34-річної дружини Шеннон Уоттс, та доньок: чотирирічної Белли і трирічної Селести.

Чоловіка було заарештовано через кілька годин після того, як він дав сльозливе інтерв’ю про зникнення своєї сім’ї, в якому він сказав, що “не має поняття, куди вони ділися”.

Шеннон, яка була на п’ятнадцятому тижні вагітності, та її двох доньок було оголошено зниклими у вівторок, і бюро розслідувань почало їх розшуки.

Перед зникненням вона щойно повернулася з ділової поїздки.

Кріс сказав, що востаннє він бачив свою дружину о 5 ранку, перш ніж піти на роботу.

На шоу “NBC’s Today”, чоловік пригадав, що вранці мав “емоційну” розмову з дружиною, але не захотів вдаватися у подробиці.

Він запевнив, що все, що з ним зараз коїться “здається нереальним, ніби нічне жахіття від якого не можна прокинутися”.

Того дня Шеннон планувала піти в гості до подруги разом з дівчатами, яких, за словами Кріса, він востаннє бачив перед від’їздом на роботу, у камері спостереження в дитячій кімнаті, коли вони мирно спали.

Того дня Кріс, як він заявив, безліч разів писав дружині, але не отримав жодної відповіді, що, на його думку, було дивно.

Десь опівдні він перевірив камеру над вхідними дверима та побачив, що прийшла подруга Шенан, але ніхто їй не відчинив.

Ватт кинувся додому, але там нікого не було, хоч машина Шеннон знаходилася біля під’їзду.

Потім він одразу заявив у поліцію про зникнення дружини.

“Я поспішав, як тільки міг, їхав на червоне світло і не зважав на дорожні знаки, тільки б скоріше дістатися додому, все інше не мало для мене жодного значення”, – заявив чоловік.

Поліцейський департамент підтвердив, що вони провели арешт “у зв’язку зі справою зниклої людини” і чекали на винесення звинувачення.

Крісу Уоттсу було пред’явлено звинувачення у вбивстві першого ступеня та ряді інших злочинів. Тіло Шеннон було виявлено в неглибокій могилі приблизно в 65 км від дому,  тіла дівчат поліція виловила з нафтових резервуарів, що знаходилися неподалік.

mirror.co.uk

Переклад zakarpatpost.net

zakarpatpost.net