Двоє закарпатців підірвали ресторан. Чоловік “замовив” тещу. ВІДЕО

Одним з фігурантів підриву ресторану “Старий Косів” у Косові Івано-Франківської області, є колишній зять власниці цього ресторану.

Мотиви вчинення злочину правоохоронці поки не розголошують через таємницю слідства, повідомила на брифінгу представниця обласної прокуратури Юлія Баландіна, пише gazeta.ua.

Замовником і посередником у цьому злочині є місцеві жителі. А виконали його двоє закарпатців, розповів начальник кримінальної поліції Прикарпаття Ігор Мартищук.

“Було встановлено, що до даного злочину причетні чотири особи. Два – жителі Косівщини, це замовник і посередник. Та два виконавці – із Закарпаття. Дані особи були затримані у селі Яблуниця. П’ятим був син одного з учасників групи, який перебував за кермом авто під час затримання. Наразі його причетність до самого вибуху перевіряється”, – повідомив Мартищук.

Він додав, що під час обшуку в замовника знайшли гроші, якими він мав розрахуватися з посередником та виконавцями. Також під час обшуків поліція знайшла у фігурантів злочину зброю, боєприпаси та предмети, що могли слугувати деталями для вибухового пристрою.

Якщо провину підозрюваних доведуть – їх можуть ув’язнити на 10 років.

zakarpatpost.net