Закарпатці дізнаються, чому багато успішних і сильних жінок залишаються самотніми

4 жовтня в Ужгороді у Драмтеатрі дасть унікальний майстер-клас відома київська рестораторка, бізнес-леді Маргарита Січкар.

Маргарита є автором п’яти книг із сімейної психології, навчає людей, як стати щасливими, як змінити себе, а разом із тим – і світ довкола себе.

Вона розповість закартпатцям, як будувати щасливі стосунки і поділиться секретами родинного щастя.

Маргарита мріє створити в Україні міністерство щастя і вже називає себе його міністром, адже знає, як бути щасливою і вчить цього інших. Вона видає книги, знімається у фільмах, записує аудіоспектаклі, займається благодійністю, мабуть, легше назвати те, чим вона ще не займалася, ніж навпаки, пише Таблоїд Волині.

Чому зараз багато успішних і сильних жінок залишаються самотніми?

– Так, наші мужчини бояться сильних жінок. А ось європейці цінують. Бо в них жінки настільки емансиповані , а ми все-таки дівчатка.

По-друге, самотня вона не завжди. Вона просто чекає того, з ким захоче жити, а не – «шоб було».

Щастя взагалі не в чоловікові. Тому що сім’я – це не чоловік, це твої батьки, діти, брати, сестри. А чоловік – це тимчасовий родич. Тому задача не бути щасливою з кимось, а сама по собі. Коли ви щасливі самі по собі, то вам не страшна самотність. Самотність я дуже люблю.

Бо є «одинокость», а є «одиночество». «Один-оче-ство» – тобто я очі в очі собі дивлюсь. Коли ти наодинці з самим собою. Це час думати про щось глибоке, про себе, дізнатися свої істинні почуття. Це час внутрішнього діалога. А «одинокость» – «одино-кость», це закостенілість, коли навколо вас вакуум, пустота і ви боїтеся залишитися сама з собою. Так ось «одиночество» – це добре, а «одинокость» – це погано.

І чим більше ви наповнені в цей період, тим більше ви креативите, створюєте, вас ніхто не відволікає, така собі внутрішня медитація. Тільки всередині себе ви знаходите відповіді на всі питання. Таке поняття як «ретрит» – це і є побути наодинці з самим собою, коли тебе нічого не відволікає, тільки природа, тиша, власне дихання.

Більше ви дізнаєтесь незабаром!

Майстер-клас буде надзвичайно цікавим та інформативним.

Придбати квитки можна у касі Драмтеатру, на сайті karabas.com, або замовити за телефоном: (099) 319-26-20

Буде надзвичайно цікаво та корисно для всіх! Ужгород, Драмтеатр, 4 жовтня, 18:00

zakarpatpost.net