Як сонячні і місячні затемнення впливають на кожного з нас: що можна і не можна робити в ці дні

Сонячні та місячні затемнення впливають не тільки на самопочуття людей, а й на їх поведінку. Тому важливо навчитися використовувати їх правильно і тільки на благо.

Астрологи радять ставитися до затемнень серйозно, адже в цей час, в залежності від типу затемнення (сонячне або місячне) і знака зодіаку, в якому воно відбувається, посилюється енергія Сонця чи Місяця. Це помітно впливає на здоров’я, настрій і вчинки людей, пише Сегодня.

Є досить прості і зрозумілі правила поведінки в ці дні. Вплив затемнення починається за кілька днів до його початку і триває ще 1-2 дні після його закінчення. Тому рекомендації, що стосуються затемнень, варто враховувати впродовж 4-5 днів.

Що потрібно робити

Перш за все необхідно мислити позитивно, не зациклюватися на неприємностях, мріяти про хороше і візуалізувати свої бажання. Таким чином ти закладеш позитивну енергію на найближчий цикл і заблокуєш усі можливі негативні прояви затемнення.

Друге правило – потрібно більше розслаблятися, частіше відпочивати. Не плануй на ці дні великих фізичних навантажень, уникай емоційного та розумового напруження. В ідеалі – візьми відгул і влаштуй спа-салон вдома – з розслаблюючою ванною і приємними процедурами. Це принесе внутрішню гармонію, відновить баланс енергії.

І допоможе сконцентруватися на виконанні третього правила – в день затемнення можна думати про майбутнє, планувати і мріяти. Розуміючи при цьому, що для досягнення мети доведеться попрацювати.

Що не можна робити

Жени від себе погані думки, уникай спілкування з неприємними людьми, не будеш дивитися фільми з поганим кінцем, менше працюй – в загальному, будь-яким способом оберігай себе від негативних відчуттів. Депресивний настрій закладе погану тенденцію на місячний цикл і зіпсує всі твої плани.

У зв’язку з цим, чим менше людей буде навколо тебе в такі дні, тим краще. Дратівливість оточуючих не піде тобі на користь. Крім того, зросте ризик травматизму, так що краще сидіти вдома від гріха подалі.

Тимчасове усамітнення допоможе уникнути сварок. Інакше, якщо дозволиш втягнути себе в конфлікт, він загрожує затягнутися надовго.

Добрий знак

Енергія затемнення може бути спрямована на різні сфери життя. Це багато в чому залежить від знака зодіаку, в якому відбувається затемнення.

  1. Овен. Затемнення в цьому знаку принесе імпульсивність, зростання особистих амбіцій і егоїзму.
  2. Телець. Цей земний знак допоможе змістити фокус затемнення на вирішення матеріальних питань.
  3. Близнюки. Вони внесуть суперечки, розмови, нову інформацію – як вірну, так і глядачам перекручену.
  4. Рак. Він допоможе тобі звернути увагу на проблеми в сім’ї.
  5. Лев. Він змусить не тільки грати нові ролі, а й розвиватися за рахунок особистих амбіцій.
  6. Діва. Вона подарує вміння терпляче і чітко робити свою роботу.
  7. Ваги. Вони змусять звернути увагу на взаємини, як ділові, так і особисті.
  8. Скорпіон. Він допоможе розібратися в складних фінансових справах.
  9. Стрілець. Він підштовхне до нових знань, розширення кругозору.
  10. Козеріг. Він принесе тяжкість і апатію, але при цьому зміцнить терпіння на шляху до заповітної мети.
  11. Водолій. Він створить досить високий рівень травматизму.
  12. Риби. Вони подарують найширший діапазон емоцій і почуттів.

В повний місяць зростає ризик аварій

Якщо затемнення збігається з повним місяцем (а таке нерідко трапляється), необхідно бути максимально обережною і уважною. Деструктивна енергія повного Місяця дуже сильно впливає на людей, тому навіть у звичайний повний місяць неадекватних вчинків, всіляких аварій, сварок буває набагато більше, ніж в інші дні. А при затемненні в такий період вплив негативної енергії посилюється. Навіть якщо ти завжди поводишся максимально адекватно і обережно, під час затемнення в повний місяць все одно є ризик потрапити в неприємну ситуацію. Будь зібраною в такі дні!

zakarpatpost.net