Нечувана розкіш! Закарпатці зможуть собі замовити проїзд у вагоні-салоні

Вагон-салон є справжнім готелем на колесах, який облаштований кухнею, великою залою та просторим спальним купе. Кухня обладнана холодильником, мікрохвильовою піччю та електроплитою. Велику залу облаштовано м’яким куточком, комп’ютером, аудіо- та відеотехнікою. У спальному купе розташовано ліжко, письмовий стіл, шафа, кондиціонер, ванна кімната. Кількість спальних місць становить від 5 до 11 (у залежності від конструкції вагону). Також вагони-салони облаштовані спеціальними купе для охорони та службового персоналу.

Про це повідомляє сайт Укрзалізниці.

Замовити послугу перевезення у вагоні-салоні слід завчасно, але не пізніше ніж за 5 робочих днів до відправлення поїзда, та подати письмову заявку. У заявці необхідно зазначити такі відомості, як дата відправлення поїзда, станція відправлення та станція призначення, проїзд у напрямку «туди», «зворотно» або «туди і назад».

За кожний замовлений спеціальний вагон-салон сплачується вартість проїзду 11 дорослих пасажирів за тарифом м’якого вагона з двохмісними купе «СВ» відповідної категорії поїзда.

Поки що замовити вагон-салон можна в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі та Львові. але є надія, що невдовзі такими пільгами зможуть скористатися і закарпатці.

zakarpatpost.net