Читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини»

Вежа, вітер і вовки. Один день з людиною, яка стежить, щоб у жителів Закарпаття не зникло телебачення

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Вишка «Красна» розташована на вершині гори Кінець у Закарпатті. Якби не вона, в селах біля підніжжя не було б ані Інтернету, ані телебачення, ані мобільного зв’язку. Сергій Мустяце працює на вишці 22 роки – він піднімається на гору, щоб тиждень стежити за приладами і налаштовувати апаратуру.

З плакату – в душу і печінку 

Перший Ужгородський міжнародний фестиваль моновистав гідно завершився спектаклем приватного театру «Арарат» (м. Бая-Маре, Румунія)

Як я народився

Але… Усе виявилося набагато простішим. Мама дуже швидко опанувала ситуацією і заявила, що дитину могли поміняти в пологовому будинку. І це могло статися випадково. Оскільки машина швидкої допомоги ще не поїхала і фельдшер разом з водієм були свідками всього, що відбувалося в хаті, то колегіально було прийнято єдине правильне рішення: їхати з дівчинкою в Іршаву і повернути батькові славу батька продовжувача древнього роду Кузанів, яку він устиг розповсюдити на території Закарпатської області та частково західної України і ризикував втратити.

Не таке вже й солодке життя закарпатців в Будапешті, як прийнято говорити

Наша землячка розповіла про ціни, сімейні цінності, хабарі  та заощадливість не дуже заможних угорців, а також про те,  як вони одягаються у стоках, але не економлять на їжі. Угорщина славиться гарячими термальними басейнами та цікавою архітектурою. А ще там добре знайома закарпатцям кухня та багато сортів вина.

Які статеві інфекції найбільш поширені на Закарпатті

Сифіліс, гонорея, хламідіоз… Ці слова для багатьох звучать як страшний і ганебний вирок. Хоча насправді кількість заражених венеричними захворюваннями закарпатців досить велика. Причин багато. Однією з основних офіційно вважається перенесення інфекцій заробітчанами, які за кордоном вступають у випадкові інтимні зв’язки та інфікують вдома партнерів

Закарпатку зґвалтували під деревом посеред ночі удвічі молодші за неї хлопці

17-річний Костянтин та 21-річний Сергій захотіли любощів із 48-річною мешканкою Тячівщини

Хлопці годилися Юлії в сини, тож зрозуміти, чому вони спокусилися на жінку, важко, але все ж, вони силою змусили її задовольняти свої сексуальні фантазії.

Закарпатець захотів сексу з сусідкою? Отримав сокирою по голові!

Від травми чоловік помер на місці

Дивний інцидент трапився на початку цього року на Мукачівщині. Як повідомила поліція, 16 січня до чергової частини надійшло повідомлення від фельдшера села Зубівка, який повідомив, що констатував смерть місцевого мешканця. Медик зазначив при цьому, що ознак насильницької смерті тіло не має.

Молодики вкраденою битою трощили все на своєму шляху та грабували інших 

Хотіли безкоштовно заправити машину та поповнити запас цигарок

Подія трапилася в листопаді минулого року на Берегівщині. Двоє п’яних молодиків роз’їжджали на автомобілі одного з них посеред ночі, шукаючи пригод. Хлопцям, очевидно, хотілося гострих вражень та яскравих емоцій, адже у стані сп’яніння вони стали хоробрішими і зовсім забули про мораль.

Ужгородського таксиста під дулом пістолета змусили проїхати половину області

Днями до редакції  zakarpatpost.net звернувся ужгородський таксист, який повідомив, що 20 вересня клієнти його  пограбували. «Мене викрали разом із автомобілем. Погрожуючи зброєю, утримували в заручниках і наказували їхати туди, куди їм хочеться. Із Ужгорода до Мукачева ми доїхали нормально, а там чоловік, якого я підвозив, витягнув пістолет і наказав його слухати.

Закарпатський священик будує за сім днів церкви та шиє краще за жінок

На початку свого служіння отець Василь Попович, коли вишивав, ховав від людей свої роботи

Сердаки, пошиті його руками, мають голова Закарпатської ОДА  Геннадій Москаль, екс-міністр транспорту України Орест Климпуш та багато відомих політиків. Здавалося б, нічого дивного, немає в тому, що на Рахівщині (Гуцульщина) шиють національне вбрання, хоча насправді роблять це одиниці.

Як баба Анця вспомнила, як дівков була і кому давала

Прийшла баба Анця до куми в гості мало попліткувати, останні новини дізнатися.

«Слава Йсусу Христу, кумочо, – привіталася, заходячи в хату. – Ци чулась, што газ дорожати буде. Оті наші політики, як пси, каждий лиш свою кустку захищає».

Як старенька вчителька зі Словаччини купила в Ужгороді кобилку

Щоб ходити з нею до церкви

Дощ лив цілу ніч. Краплі вибивали свої мелодії, наче попередження: гір вам сьогодні не побачити. Ранкова есемеска «вбила» останні надії побачити Лумшори. Залишалося одне: чекати в готелі обідньої пори.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 5  жовтня.

zakarpatpost.net