Винних не покарано! Мама Аніти Білей з Ужгорода, на яку впало дерево, хоче подати на апеляцію. ВІДЕО

Вона позиватиметься щодо відшкодування збитків до керівництва комунального підприємства та міської ради.

Нагадаємо, вчора, 5 жовтня Ужгородський міськрайонний суд виніс рішення по 2-річній справі школярки, на яку через халатність працівників комунального підприємства впала брила дерева, пише Mukachevo.net.

Суд визнав їх виновними та призначив їм обвинуваченим покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з позбавленням права займатися певною діяльністю на той самий строк.

Але, на підставі Закону України «Про амністію 2016-го року», чоловіків було звільнено від відбування покарання як таких, що вчинили злочин з необережності, один з обвинувачених є особою похилого віку, інший – має на утриманні дитину.

Як розповідають журналісти Телеканалу Sirius, мама школярки не згідна з рішенням суду та позиватиметься щодо відшкодування збитків до керівництва комунального підприємства та міської ради.

— Вони не несуть ніякої відповідальності, ми подаватимемо апеляцію, аби було якесь покарання, або відшкодувати все повністю, – зазначила мама дівчинки Оксана Білей.

zakarpatpost.net

Справа Аніти Білей

Винні, але за грати не сядуть! Комунальники, через халатність яких скалічило Аніту Білей, потрапили під амністію: один з обвинувачених – через вік, інший – бо має на утриманні дитину.

Publiée par Телеканал Sirius sur Vendredi 5 octobre 2018