Гороскоп на тиждень. 8 – 14 жовтня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Гороскоп у більшості сприятливий для всіх знаків зодіаку. Багатьох чекає успіх у справах і бізнес-проектах, збагачення, вдалі придбання, але водночас ризик зазнати невдачі – досить високий. Протягом цього тижня можна  отримати не лише вигоду, але й великий збиток. Все залежить тільки від вашої працьовитості, завзятості й уваги в роботі.

ОВЕН

Доведеться присвятити практично весь вільний час вирішенню особистих питань. У вас з’явиться не тільки впевненість у власних силах, а й енергія для втілення в життя всіх планів. Саме тому Овни зможуть стати справжніми лідерами. Можливі непередбачені витрати в першій половині тижня, які можуть знищити значну частину ваших фінансових ресурсів. У середу ви можете розраховувати на підтримку друзів і близьких людей. Четвер – вдалий день для зустрічей і романтичних побачень.

ТЕЛЕЦЬ

Тільці цього тижня більш активно займуться скупченням матеріальних цінностей і будуть робити досить великі запаси на майбутнє. Саме тому можуть знадобитися великі витрати, щоб задовольнити власні запити і бажання. Перша половина тижня просто ідеально підходить для придбання дорогих прикрас, предметів інтер’єру. А от в другій половині тижня робити якісь великі придбання не варто, бо вони можуть виявитися низької якості.

БЛИЗНЮКИ

На роботі складається спокійна і стабільна ситуація, але все одно доведеться понервувати через дрібниці. Тримайте свої емоції під контролем і зможете уникнути конфліктів. Не відмовляйтеся від проектів, які доручить начальство, інакше ризикуєте залишитися без премії. В особистому житті не передбачається ніяких кардинальних змін. У вихідні займіться вирішенням домашніх проблем. Не відмовляйтеся від зустрічі з друзями, адже на вечірці ви зможете познайомитися з цікавими і впливовими людьми, які допоможуть набагато швидше просунутися по кар’єрних сходах.

РАК

Для вас найбільш важливе значення матимуть питання, пов’язані з житлом, дітьми та родиною, доведеться активно займатися вирішенням побутових проблем. Творчі особистості зможуть успішно завершити всі розпочаті раніше проекти, роботу виконають вчасно і якісно, ​​зможуть знайти для себе нову ідею. У самотніх представників знаку, які ще не встигли обзавестися сім’єю, почнуться нові романтичні відносини. У другій половині тижня чекають зустрічі зі старими друзями. Проведіть вихідні в приємній компанії і не відмовляйте собі в задоволенні відпочити від побутових буднів.

ЛЕВ

Ваші старання приведуть до змін в житті, які будуть наростати. Вам необхідно слухати себе, як ніколи, і робити те, що підказує серце. Особливо важливо розвинути свої таланти і здібності. Остерігайтеся занадто привабливих проектів і пропозицій. Все не так райдужно, без праці успіх неможливий. Будьте мудрі, суперечки з начальством принесуть тільки засмучення і розчарування, а вам ще неодноразово доведеться звертатися до нього за допомогою. Є шанс, що, використовуючи свої ділові якості, ви досягнете підвищення на службі.

ДІВА

Для вас наступив сприятливий період для просування по кар’єрних сходах. Однак доведеться активно діяти незважаючи ні на що, навіть на те, що це загрожує порушити сформований порядок речей. Постарайтеся не роздувати з мухи слона, уникайте бурхливих переживань. У середу навколишні будуть налаштовані до вас по-доброму і підтримають багато ваших ідей. Всі справи та питання, пов’язані з таємницею, інформацією і секретами, постарайтеся завершити до суботи.

ТЕРЕЗИ

Тиждень сприятливий для укладання договорів, ведення переговорів і документального оформлення отриманих результатів. Не відмовляйтеся від несподіваних відряджень, вони принесуть не тільки гроші, але і допоможуть вам розширити коло своїх знайомств. Сімейні справи заберуть багато сил – доведеться зіткнутися з плутаниною в фінансових питаннях, непорозуміннями з родичами. Скандалів і відкритих конфліктів не буде, але нестабільність емоційного фону стане причиною глибоких переживань.

СКОРПІОН

Тиждень буде непростим: і на роботі, і вдома вам доведеться вирішувати різноманітні проблеми. Намагайтеся не витрачати сил даремно, керуйтеся логікою і здоровим глуздом, а не емоціями. У першій половині тижня будуть затребувані дипломатичні здібності: доведеться займатися врегулюванням стосунків на роботі. Ділові партнери підтримають ваші починання, з’явиться можливість укласти перспективні контракти. У фінансовій сфері спостерігається пожвавлення – ви отримаєте непоганий прибуток.

СТРІЛЕЦЬ

Вас чекає насичений тиждень: доведеться приймати важливі рішення, докладати зусиль, втілюючи в життя свої і чужі ідеї. Можливі поїздки і зустрічі, важливі переговори увінчаються успіхом. Рекомендується бути уважнішими до оточення: вам випаде шанс вивести на чисту воду брехунів. До кінця тижня вдасться досягти невеликого успіху і навіть отримати прибуток. Уникайте закулісних інтриг і тримайтеся подалі від сумнівних особистостей.

КОЗЕРІГ

Перші дні тижня – час, коли ви можете швидко домогтися бажаного, досягти успіху в переговорах і зайняти дуже вигідну позицію. Проблеми з перевіряючими інстанціями вирішаться після прийняття компромісного рішення, що влаштовує обидві сторони. Багатьом вдасться уникнути проблем, дипломатично пішовши в тінь, і управляти подіями, не привертаючи до себе зайвої уваги. Особливо важливими стануть стосунки з близькими. Стосунки закоханих будуть непростими, але готовність до розумних поступок допоможе уникнути сварок.

ВОДОЛІЙ

Початок тижня – час, коли ваші недоброзичливці будуть особливо винахідливими і активними. Уникайте участі в закулісних інтригах, зробіть все можливе, щоб зберегти бездоганну репутацію, інакше ризикуєте постраждати ні за що. В іншому ж перша половина тижня буде вдалою. Значно покращиться фінансове становище, вдасться отримати прибуток. Ситуацію в особистому житті не назвеш стабільною. Візьміть ініціативу в свої руки, це дозволить досягти багатьох поставлених цілей.

РИБИ

Цей тиждень – це ідеальний період для наведення порядку в справах. Підприємці можуть провести переговори з приводу отримання спонсорської допомоги, кредиту. Ближче до кінця тижня почнуться проблеми з начальством. У фінансовому відношенні тиждень обіцяє бути вдалим. Не слід нехтувати і домашніми справами: на цьому тижні ви зможете вирішити багато важливих питань. Не виключений ремонт. Стосунки закоханих досить гармонійні.

zakarpatpost.net