Читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини»

Коли людина щаслива, її душа співає

Кажуть, що музика, як і справжня любов, – вічна, вона повинна лунати у наших душах.  Справді, коли людина щаслива, її душа співає. Але любити і розуміти музику – поняття дещо різні.

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Тож як навчають ужгородських дітей грати на різних інструментах, як визначають, чи є в людини слух, чи охоче школярі дізнаються про світ знає директор Ужгородської дитячої музичної школи №1 імені Чайковського Олена Охрим.

З історії ужгородської фотографії

Уявити Ужгород без фотографії неможливо. Значна частина нашої історії написана не пером, не ручкою і навіть не клавіатурою, а фотокамерою

Закарпатці та гола правда

Літо закінчилося, але поговорити про купання та засмагання можна і взимку. Адже у глобальному світі та при сучасних можливостях влаштувати собі відпустку з морем і сонцем можна і серед зими, що вже казати про осінь.

Як мій друг накинувся у літаку на стюардесу 

Коля пішов у туалет. а коли повернувся, всі були з піднятими догори руками. Коли подорожуєш у Європу або ж за океан, маєш бути готовий до будь-яких несподіванок. Інакше ці несподіванки будь-якої миті можуть повернутися боком.

Як на Закарпаття потрапили наркотики

Останнім часом наркоманія стала серйозною соціальною проблемою. Все більше молоді пробує, що таке психотропні речовини. Більше того, придбати ці засоби деколи можна навіть на територіях навчальних закладів. У області майже немає жодного населеного пункту, де б не було хоча б одного наркомана. Тож звідки на Закарпаття потрапило це лихо? Скільки в нашій області наркоманів? І де їх найбільше?

Як стати активістом за 80 гривень і 50 грамів

Є така категорія людей, які ходять на протести, як на роботу

В Україні скоро вибори, тому й не дивно, що активізуються політики, а також з’являється багато людей, яких називають громадськими активістами.

Злодії зв’язали жертві руки за спиною, поклали її на підлогу та задушили чоловіковою футболкою

Жорстоке вбивство трапилося на Тячівщині ще у 2013 році. Однак справа затягнулася. Лише днями суд поставив у цій страшній справі крапку над «і».

Рахівські підлітки грабували людей на вулицях

Часом крадіжки скоюють зовсім молоді хлопці. Прикро, що в юному, ще шкільному віці, деякі підлітки здатні на такі зухвалі вчинки.

Дивно, чому батьки не помічають, що в дітей з’являються нові речі. які вони їм не купували. А може просто не хочуть цього бачити?

Двоє ужгородців хотіли покататися – в одного господаря вкрали авто, а в іншого – акумулятор

Було 1.30 ночі. Двоє ужгородських молодиків, добряче хильнувши пива, вирішили покататися містом. Побачивши неподалік «Жигуля», двері якого були незачиненими, один із них швиденько майнув до нього. Але повеселитись не вдалося, бо з’явилися правоохоронці. Поліціянтам чоловіки пояснили, що документи знаходяться вдома. Але потім почали  плутатися в поясненнях і зізналися, що не знають, чий це автомобіль. Після цього їх затримала оперативно-слідча група.

17-річна ужгородська студентка катувала тітку елекрошокером та ножем

Доступність електрошокерів не означає, що їх використовують лише з метою самозахисту. Деколи вони стають знаряддям злочину. Саме шокер використала 17-річна студентка при нападі на свою тітку. Дівчина навчалася в одному з місцевих коледжів і проживала в родички. Між нею та 47-річною тіткою виник словесний конфлікт.

Як баба Анця ходила в любові Москалю       признаватися. І що з того уйшло

Приснився бабі Анці віщий сон, що її доля – Геннадій Москаль, і що вона має вступити із ним в контакт, бути завжди разом.

Стара кляча щаслива прокинулася і вирішила, що накінець-то заживе губернаторським життям, на широку ногу, буде жити приспівуючи та пританцьовуючи. Тим більше що її старий пердун уже їй добряче набрид за 49 років, а Геночка ще молодяк – ого-го! Та й живе на Закарпатті без дружини, у самісінькому центрі Ужгорода квартиру має. Прокинулася баба Анця вся мокра… від хвилювання.

Висоцького досі пам’ятають на Закарпатті, як він гасав Мукачевом босоногим хлопчаком

Він встиг зіграти майже 30 ролей у кіно, написати понад 700 віршів та пісень, взяти участь у створенні 11 радіоспектаклів, які були дуже популярні в 70-ті роки минулого сторіччя, коли іще й телевізори були не в кожній родині. Попри жорстку цензуру радянського режиму, мав сміливість підіймати у творчості «незручні» соціальні теми.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 12  жовтня.

zakarpatpost.net