Дивовижні випадки зцілення блискавкою

Про людей, які після удару блискавкою не тільки виживають, отримують мінімальні опіки, але й зцілюються та  знаходять над здібності пише газета «Поради Здоров’я».

Обкладинка свіжого номера газети «Поради здоров’я»

Так, житель Рівного Володимир Негрішний після удару блискавки став бачити нутрощі людини і може позбавляти людей від головного болю. Йому було 4,5 року, коли в вікно його кімнати залетіла кульова блискавка, пише vz.ua.

«Яскраве світло вдариломене в груди і відкинуло метри на чотири. Отямився я на руках у бабусі. Вона сказала: раз я вижив, то буде у мене велика сила. У той же вечір я побачив бабусин стравохід. Ми вечеряли, у неї від шиї тягнулася велика змія, яка ковтала їжу. Спочатку я лякався, але потім звик», – пригадує чоловік.

Більш того, Володимир почав відчувати причину захворювань. Каже, що всі проблеми від негативних емоцій. Через комплекси болить горло, через нерозуміння між подружжям страждають нирки, а від образ – кишечник. Завдяки дивовижному дару Володимиру так і не знадобився диплом кулінарного технікуму. Він закінчив столичний Інститут народної медицини, щоб мати право приймати клієнтів, і став народним цілителем.

А жительку Чернігова Наталію Луста блискавка вдарила, коли вона поверталася з чоловіком з городу. На жінці згорів весь одяг і волосся, паралізувало ноги. «Прокинулась я в лікарні, – згадує Наталя. – Лікарі говорили, що або помру, або на все життя калікою залишуся. Але я швидко одужала. Зараз ходжу, ніяких проблем. Ось тільки електроенергію стала до себе притягувати. Якщо їду в тролейбусі, обов’язково струмом вдарить. І біля працюючої техніки не можу довго стояти – тіло болить і ломить».

Крім того, в світі бували дивовижні випадки зцілення блискавкою. Василю Сайко з Пензи кульова блискавка влучила в груди, а вийшла через спину, не залишивши опіків і попутно вилікувавши його від хронічної виразки. А Наду Якимович з Сербії удар зцілив від аритмії. Житель Вологди Микола Ліпатов після зустрічі з вогненною кулею під час грози вільно заговорив на трьох європейських мовах. А азербайджанка Нуріда Курбанова 40 днів провела в комі, після чого почала пророкувати майбутнє і писати арабською в’яззю, хоча раніше ніколи навіть не бачила нічого подібного.

zakarpatpost.net