Гороскоп на тиждень. 15 – 21 жовтня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

На цьому тижні приділіть особливу увагу особистим стосункам. Фінансове становище покращиться, більш ймовірно це відбудеться в середині тижня, проте з великими покупками поспішати не варто. Рівень життя і Вашої активності підвищиться, що дозволить набагато швидше виконати всі заплановані справи. Відносини з друзями і однодумцями поліпшуватимуться і Ви можете розраховувати на їх підтримку. Можливо коло Ваших друзів збільшиться.

ОВЕН

Тиждень енергійний, планети дають активність і збільшують фізичні сили. Енергію треба витрачати, але уникати гіперактивності, як і малорухливого способу життя. У цей період ви можете дуже швидко і необдумано реагувати на будь-які зовнішні обставини. Підвищена імпульсивність може принести шкоду здоров’ю, негативно вплинути на стан судинної системи, викликати перепади артеріального тиску. А загалом рівень життя і Вашої активності підвищиться, що дозволить набагато швидше виконати всі заплановані справи.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша стійкість перед несприятливими для здоров’я чинниками залежить від самодисципліни. Особливо в першу половину тижня імовірна підвищена нервозність бажання що-небудь порушити: дієту, розпорядок дня, або правила поведінки. Це може призвести до проблем зі здоров’ям і травм. У вас вразлива кровотворна та кісткова системи, можуть бути травми кісток, хвороби зубів і нирок. Утім на любовному фронті на вас чекає багато приємних сюрпризів.

БЛИЗНЮКИ

В цілому непоганий період, не несе серйозних проблем зі здоров’ям. Вразливою може бути печінка, але ризик можна зменшити, дотримуючись правильного харчування, відмовляючись від надмірностей у їжі та питті. Травм більше схильна область стегон і тазу. Шкідливо хвилюватися і забувати про обережність на вихідних. Корисні помірні фізичні навантаження, оздоровча фізкультура і профілактичний масаж. Зате фінансове становище буде хорошим і ви зможете здійснити омріяну покупку. Можливі короткочасні любовні пригоди.

РАК

Емоційно складний період травмонебезпечний. Життєва сила висока, але може сильно розтрачуватися, так як підвищена сприйнятливість до зовнішнього негативу. Найбільш вразливою є відтворювальна сфера і пряма кишка нервова система схильна до перенапруження, а легкі чутливі до нестачі кисню та застуді. Травм схильна область ніг і колінних суглобів. Нові знайомства не приведуть до серйозних стосунків. Частину заощаджень можна витратити на корисні покупки для дому.

ЛЕВ

Левам тиждень принесе великі можливості налагодити особисте життя. Частіше бувайте на публіці. Зараз ви можете істотно розширити свої контакти, знайти нові знайомства, закохатися. Намагайтеся тримати свої справи в порядку, уникаючи неорганізованості і суєти. Цей період може принести вам занепокоєння, хаотичні обставини, пов’язані з роботою, справами. Постарайтеся не розпорошуватися і зосередитися на головному. Цього тижня Вам складно буде всидіти на місці, але це піде на користь, оскільки Вас чекає безліч невеликих поїздок і різних зустрічей, як ділових так і особистих.

ДІВА

Робота за наймом на цьому тижні може принести гарну вигоду, але в бізнесі зараз можливі збитки. Початок тижня підходить для вирішення житлових питань. В цей час буде простіше зняти або здати квартиру в оренду. Усі важливі справи краще планувати на першу частину тижня, оскільки в кінці тижня обстановка буде напруженою для представників всіх знаків. Уникайте занадто дорогих покупок, інакше і не помітите, як вийдете за межі бюджету. Зараз вдалий час, щоб змінити зачіску або оновити гардероб. На роботі варто бути уважніше і уникати конфліктів.

ТЕРЕЗИ

Це сприятливий час для інтелектуальної активності, навчання. Зараз ви можете легко засвоїти той матеріал, який раніше здавався вам складним. Час підходить для встановлення нових контактів, багато справи будуть успішно вирішені завдяки приятелям, знайомим. Намагайтеся частіше бувати в центрі уваги, не нехтуйте розумними і корисними розвагами. Початок тижня може подарувати вам любов, романтичні зустрічі, а от стосунки з родичами цілком можуть принести засмучення. Намагайтеся не конфліктувати.

СКОРПІОН

Скорпіонам тиждень може принести гарний прибуток. Отримані гроші можна витратити на домашні та сімейні потреби. Деякі представники цього знаку можуть не дуже добре себе почувати. Бережіть здоров’я і уникайте перенапруження, особливо розумової. Зараз ви можете зіткнутися з хаосом, метушнею, тривогами, деякі з яких будуть пов’язані з незрозумілими обставинами. Ретельно перевіряйте інформацію, що надходить і постарайтеся самі не вводити інших в оману.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень приносить більше прибутку тим, хто працює з людьми: викладає, консультує, займається торгівлею або посередницькою діяльністю. Хто частіше працює в команді, ніж поодинці. Допитливість, комунікабельність, інтерес до нового принесе користь представникам майже будь-якої професії. Можливе зростання підприємливості і схильність до ризику, але в першу і останню декаду краще стримувати себе, інакше замість вигоди ви отримаєте значний збиток.

КОЗЕРІГ

В цей період ваш організм налаштований на накопичення енергії, тому дуже бажано збалансоване, насичене вітамінами харчування і позитивні емоції. При відсутності душевного комфорту і неправильному раціоні замість енергії ваше тіло може набирати зайві обсяги. Можливі проблеми з обміном речовин. Схильність до травм невисока, обережність може звести цю ймовірність до нуля.

ВОДОЛІЙ

Збільшується фізична сила, активність і витривалість, опірність захворюванням і здатність до відновлення сил. Але у кожного хорошого явища є негативна сторона. У даному разі підвищеної активності може супроводжувати підвищена необережність, самовпевненість і зневага заходами безпеки. Багато часу доведеться приділити роботі. На цьому тижні Вам буде простіше зробити перший крок назустріч партнеру.

РИБИ

Не дуже сприятливий для вашого здоров’я період, енергетика слабшає, збільшується схильність до негативних впливів, загострюється внутрішній розлад, психологічні проблеми. Але це не найкращий період для звернення до психологів, тим більше до магів і екстрасенсів. Ви занадто сприйнятливі в цей час і можете перехопити на себе чужий негатив. Більше відпочивайте і займайтеся улюбленою справою.

zakarpatpost.net