Закарпатець захотів сексу з сусідкою? Отримав сокирою по голові!

Від травми чоловік помер на місці

Дивний інцидент трапився на початку цього року на Мукачівщині, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Як повідомила поліція, 16 січня до чергової частини надійшло повідомлення від фельдшера села Зубівка, який повідомив, що констатував смерть місцевого мешканця. Медик зазначив при цьому, що ознак насильницької смерті тіло не має.

Слідчо-оперативна група на місці події підтвердила висновок лікаря. Лише після проведення судово-медичної експертизи вдалося встановили, що, попри відсутні видимі травми, 62-річний чоловік помер від удару по голові.

Тож що відбувалося того фатального дня?

Виявляється, до чоловіка в гості приходила сусідка. Він на той час був п’яним, і йому захотілося близькості з нею. Чоловік почав домагатися жінки, насильно зриваючи з неї одяг. Та 50-річна сусідка навідріз відмовлялася від інтиму. Вона всіляко пручалася і намагалася вирватись від нього. Але чоловік ігнорував її відмову і вперто наполягав на своєму. Аби вона не робила опору, почав її бити, нанісши ногою удар в ділянку бедра.

«Приблизно о 7 год 30 хв я прийшла до нього, щоб передати від продавця сільського магазину прохання, аби він повернув борг, який винен. Сусід вислухав мене, але почав тягнути в будинок і намагався насильно вступити зі мною в  статеві відносини. Між нами виникла суперечка, а потім боротьба. Я не хотіла з ним сексу, – розповіла на суді жінка. – Він був п’яним і не реагував на мою відмову, почав мене лупцювати. Обороняючись, я відштовхнула його від себе, а потім схопила рукою сокиру, що знаходилась справа біля східців, які ведуть в будинок, і обухом ударила його в голову».

Однак травма виявилася важкою. За висновком судово-медичної експертизи, у чоловіка виявили крововилив у мозок, перелом тім’яної та потиличної кісток, внутрішньо мозкові гематоми, що й призвело до трагічних наслідків. Закарпатець помер на місці.

Свою провину жінка визнала повністю і у скоєному щиро каялася. Вона дійсно не мала наміру вбивати сусіда, від нападів якого оборонялася.

Тож суд обрав для неї лояльний вирок – засудивши до двох років умовного покарання.

Оксана ПРИЙМАК, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net