АНОНС. Злодії зв’язали жертві руки за спиною, поклали її на підлогу та задушили чоловіковою футболкою

Жорстоке вбивство трапилося на Тячівщині ще у 2013 році. Однак справа затягнулася. Лише днями суд поставив у цій страшній справі крапку над «і», пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

А тоді вечірньої пори до  поліції звернувся мешканець села Калини з тривожним повідомленням про те, що знайшов свою дружину зв’язаною та мертвою. Оскільки з будинку зникли гроші, вдівець припускав, що злочинці навідалися до них у гості з метою грабунку. На момент вбивства він дивився телевізор у літній кухні і нічого не чув.

22-річний мешканець Перечинського району та 23-річний уродженець Тячівського району, який проживав в Ужгороді, прийшли в гості до Людмили (з етичних міркувань імена дійових осіб замінено), бо знали, що родина не бідна.

Зайшовши в будинок, Федір та Степан побачили, що в кімнаті на дивані лежить літня жінка. Вони одразу ж попрямували до неї. Почали вимагати гроші. Але нещасна тек перелякалася, що не могла й слова вимовити. Тоді вони повалили її на підлогу обличчям донизу, а потім кабелем від електричного подовжувача, який знайшли в кімнаті, зв’язали їй руки за спиною. Людмила зізналася, що всі заощадження заховані в дивані.

І справді, грабіжники відшукали там 8000 доларів, 100 євро та 70 000 російських рублів. Але це їх не спинило.

Що ж відбувалося далі? Як убили нещасну?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 12 жовтня.

zakarpatpost.net