Гороскоп на 19 жовтня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні щоб уникнути конфліктних ситуацій, не намагайтеся переконати своїх опонентів: зробити це буде важко і може викликати масу негативних емоцій.

Не наполягайте на своєму, краще пошукати переконливі аргументи. В іншому ж гороскоп хороший для занять, що вимагають конкретності, точності і практичності. Вибираючи між поезією і математикою, нині краще вибрати останнє.

ОВЕН

Сьогодні у Овна буде рідкісний шанс зробити прорив в якій-небудь справі! Головне не упустити потрібний момент, щоб, коли він настане, діяти рішуче і чітко. Завдяки своїм активним, наполегливим діям, Овен нині здатний далеко вирватися вперед! Цей день йому варто використовувати для того, щоб стрімким ривком досягти нових висот, випередивши конкурентів.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні у Тельця буде загострене почуття справедливості! Він здатний грудьми кинутися на захист своїх або чиїхось ще інтересів, якщо вважатиме, що оточуючі ці інтереси утискають. Що ж, іноді непогано «покачати права», а заодно і поставити кривдника на місце. Однак Телець нині здатний побачити порушення прав навіть там, де цього немає і близько. Або там, де це порушення можна розгледіти лише під дуже великим мікроскопом.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки весь день ризикують провести в пошуках істини, будучи твердо переконані, що вона десь поруч. Їх пошуки правди можуть стосуватися всього: взаємин з оточуючими, роботи, особистого життя. Однак як би Близнюкам нині не здавалося, що справедливість ось-ось повинна восторжествувати, це навряд чи так. Близнюки можуть з подивом виявити, що істина в чистому вигляді – річ майже марна, і крім них вона нікому не потрібна.

РАК

Сьогодні зірки гороскопу радять Раку йти тільки прямими шляхами! Спроби вести свою гру, а тим більше щось приховати або спотворити, можуть закінчитися сумно. Так що якщо Рак хоче отримати потрібний результат, йому доведеться діяти відкрито. Навколишні нині теж оцінять в Ракові чесність і прямоту, проте в спілкуванні не варто зовсім вже перегинати палицю: навіть у відвертості є свої межі.

ЛЕВ

Сьогодні в якихось питаннях Льву для досягнення потрібного результату доведеться говорити те, що від нього чекають, а не те, що він думає насправді. Або хоча б в потрібний момент промовчати про свої сумніви. Нічого не поробиш, відвертість доречна далеко не завжди, а вже в важливих розмовах – тим більше. Нині, виклавши все безпосередньо, Лев ризикує нашкодити і справі, і собі.

ДІВА

Сьогодні в справах Діва буде налаштована рішуче і по-бойовому. Навіщо намагатися розплутати вузол, якщо можна його розрубати? Найцікавіше, що в якихось питаннях такі радикальні заходи можуть допомогти – проте далеко не у всіх. Ось чому до справ, які вимагають часу і делікатного підходу, Діві нині краще навіть на гарматний постріл не підходити. Або ж заздалегідь змиритися з їх повним і беззастережним провалом.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні у Терезів день розгрібання завалів! Навіть якщо це не було передбачено їх розкладом, ситуація, скоріш за все, складеться так, що їм доведеться хоча б у чомусь навести порядок. Можливо, цим «чимось» виявиться робочий стіл, а може, Терезам прийшла пора розкласти по поличках свої справи і плани. Ухилятися не варто, адже під час цього процесу Ваги можуть виявити щось забуте, але до сих пір актуальне і досить цінне.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон буде перебувати в дисонансі з оточуючими, в тому числі і з близькими людьми. Йому може здаватися, що всі навколо напускають на себе занадто важливий вид, що будуть незадоволені безпечністю Скорпіона. До конфліктів це не призведе, однак щоб взаєморозуміння не дало тріщину, Скорпіону варто частіше робити серйозне і розумне обличчя. Навіть якщо це здається йому таким кумедним!

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні в справах Стрілець здатний на рішучі, навіть радикальні, заходи – особливо в сфері фінансів. Замість того щоб сім разів відміряти, він буде налаштований сім разів відрубати! З одного боку, є небезпека того, що Стрілець необдумано пустить гроші на вітер. З іншого ж – його бойовий настрій допоможе йому зважитися на ті фінансові кроки, які вже давно назріла необхідність зробити.

КОЗЕРІГ

Сьогодні в Козерозі може прокинутися критик. Причому критичність Козерога буде в меншій мірі спрямована на себе і в більшій – на всіх інших. Козерогові може здаватися, що його зауваження змусять оточуючих засоромитися і виправити помилки, однак на ділі все буде не так. Мудрі поради Козерога пропадуть дарма, а ось критика здатна стати джерелом образ. Так що йому вирішувати, чи варто витрачати на критику нерви і сили без будь-якої надії на результат.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні існує велика ймовірність того, що оточуючі будуть намагатися навантажити на Водолія свої справи. Вони відчують його податливість і поступливість, намагаючись безсоромно цим користуватися! Змінити такий стан справ Водолій зможе, тільки якщо буде жорстко стояти на своєму, присікаючи  подібні спроби. Інакше весь день йому судилося присвятити чужим справам, зовсім закинувши власні.

РИБИ

Риби весь день можуть відчувати нав’язливий тиск з боку. Можливо, їх буде підтискати час, а може – підганяти обставини або вимогливі прохання оточуючих. У будь-якому випадку, від тиску Рибам навряд чи вдасться позбутися, а значить, доведеться з ним змиритися. Найкраще, що Риби можуть зробити нині, – це усамітнитися і постаратися спокійно зайнятися своїми справами, не відволікаючись і не озираючись на всі боки.

zakarpatpost.net