АНОНС. Із любов’ю з Європи: сифіліс, гонорея, генітальний герпес

Наші заробітчани привозять із чужини додому не лише гроші

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Хаотичні інтимні зв’язки закарпатців призводять до того, що в області поширюються різні венеричні інфекції. Не можна сказати, що раніше такого не було, однак зараз «подарунки» богині Венери все частіше почали привозити до нашого краю заробітчани, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Про це заговорили ще на початку року, коли у Словаччині раптово виник спалах сифілісу.

Справа в тому, що в наших сусідів проституція є офіційно дозволеною і послугами повій там часто користуються наші заробітчани, які надовго їдуть на чужину заробляти гроші. До того ж у Чехії, для прикладу, послуги повій коштують дешевше, ніж у нас. Та й там не потрібно ні від кого ховатися. Все цілком законно  і чесно.  Заплатив – отримав задоволення. Тож і не дивно, що сервіс набув серед наших земляків неабиякої популярності.

Навіть вдома непоодинокими є випадки, коли заробітчани через спеціальні сайти шукають собі дівчат для втіх. Здебільшого це роблять саме одружені чоловіки. І потім нерідко псевдосутенери їх розводять, забирають гроші і зникають. Треба лише уявити, яким є розчарування обдурених любителів солодкої ніжності з незнайомками, коли вони навіть не можуть звернутися до поліції, бо бояться, що їхні «подвиги» стануть відомими дружинам.

«Нещодавно до мене як до адвоката звернулися троє заробітчан. Двоє з них із сіл Хустського району, один – із Хуста. Чоловіки працювали в Чехії, де звикли користуватися послугами повій, – зазначив Роман Келемен. – Там їх ніколи «не кидали». А тут «розвели» на 400–800 гривень кожного. Звичайно, потерпілі обурені діями сутенера, який їх ошукав».

Тож що відбувалося з чоловіками?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 19  жовтня.

zakarpatpost.net