ЦВК визначила відповідального за Закарпаття. Хто це?

ЦВК визначила відповідальних членів за діяльність комісії у регіонах України.
Центральна виборча комісія визначила відповідальних членів за діяльність комісії у регіонах України та в закордонному окрузі. Відповідне рішення члени Центрвиборчкому прийняли сьогодні під час засідання, передає кореспондент РБК-Україна.

За Закарпаття відповідатиме – Бернацька Наталія.

Бернацька закінчила у 2008 році Одеську юридичну академію за спеціальністю “правознавство”, а у 2011-му — аспірантуру під керівництвом Сергія Ківалова, здобувши науковий ступінь кандидата юридичних наук.

Розпочинала своє кар’єрне зростання з посади асистента кафедри міжнародного права та міжнародних відносин Національного університету “Одеська юридична академія”. Зі здобуттям наукового ступеня пішла на підвищення, ставши доцентом тієї самої кафедри. У 2013 році Бернацькій видали свідоцтво на право займатися адвокатською діяльністю, що дало їй можливість у березні 2014 отримати посаду урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини. Через рік після цього її призначили першим заступником міністра юстиції України.

За 2016 рік Бернацька задекларувала 516,4 тисяч гривень доходів (це заробітна плата за основним місцем роботи і роботи за сумісництвом). Власного житла на момент написання декларації у неї не було, вона винаймала квартиру. Водночас у власності в Бернацької значаться автомобіль Toyota Solara 2006 р. в. та безліч коштовного рухомого майна (здебільшого прикраси).

Також у неї є заощадження: 286 тисяч доларів, 40 тисяч євро та 450 тисяч гривень готівкою, а також 115 тисяч гривень на рахунку в банку.

Згідно з прийнятою постановою про забезпечення повноважень Центральної виборчої комісії на території Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя та в закордонному окрузі комісія постановила: визначити членів Центральної виборчої комісії, відповідальних за забезпечення здійснення повноважень ЦВК у відповідних регіонах України, закордонному окрузі:

Конопольський Олег (Київська, Одеська області),

Радченко Євгеній (Миколаївська, Херсонська області),

Бернацька Наталія (Закарпатська, Івано-Франківська, Чернівецька області),

Басалаєва Алла (Харківська область),

Вербенський Михайло (Донецька, Луганська області),

Діденко Олег (місто Київ),

Євстігнєєв Андрій (Кіровоградська область, АР Крим, м. Севастополь),

Єфремова Ірина (Полтавська, Сумська області),

Желтова Ольга (Волинська, Чернігівська області),

Кустова Світлана (Дніпропетровська область),

Лотюк Ольга (Вінницька область, закордонний округ),

Махніцька Катерина (Тернопільська, Хмельницька області),

Плукар Віталій (Запорізька, Рівненська області),

Шипілов Леонтій (Львіська область),

Юзькова Тетяна (Житомирька, Черкаська області).

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що 5 жовтня головою ЦВК було обрано Тетяну Сліпачук.

zakarpatpost.net