Римма Зюбіна зустрілася з ужгородськими студентами і розповіла їм акторський анекдот

Вражаюча, відкрита, неординарна, надзвичайно проста у спілкуванні відома акторка Римма Зюбіна цими днями побувала в рідному Ужгороді.

Вона зустрілася зі студентами Ужгородського коледжу культури і мистецтв й розповіла їм про те, як потрібно іти до мрії, працювати над собою, долати випробування і ніколи не здаватися.

Почалася зустріч із перегляду фільму «Трубач» у якому знялася Римма Зюбіна.

Відтак гостю представила директор коледжу Наталія Шетеля.

Найбільше студентів цікавило те, що їм робити після закінчення навчання, як реалізувати себе.

«Зараз є різні мотиваційні книги, є курси, чимало інформації можна знайти на YouTube. У кожної людини є вибір: сидіти собі вдома тихесенько і нічого не робити, або рухатися вперед. Але розвиватися і читати потрібно постійно, – наголосила акторка. – Я, наприклад, ніколи не дивлюся кіно аби лише дивитися. У мене є як читацький щоденник, так і блокнот, де занотовую все, що мене зачепило, що варте уваги. У Інтернеті також можна знайти масу потрібної для саморозвитку інформації».

Загалом Римма Зюбіна розповіла багато цікавого, навіть поділилася з молоддю акторським анекдотом про новорічні ранки.

«Телефонують актору. Голос у слухавці: «Алло. Добрий день. Це – Columbia Pictures. Ми хочемо запропонувати вам головну роль у нашому блокбастері. Там мільярдний бюджет, у вас буде мільйонний гонорар, приїжджайте без кастингу, на вас чекає літак». Актор радіє і цікавиться: «Так. А коли це буде?». Йому відповідають: «Із 15 грудня по 15 січня». Він сумно зітхає: «Вибачте, у мене ялинки».

Під час зустрічі Римма Зюбіна також відкрила сторінки власної біографії, розповіла про секрети свого успіху і дала багато цінних настанов закарпатським студентам.

Детальне інтерв’ю з відомою акторкою читайте у наступних номерах газети «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net