АНОНС. Закарпатець зарізав матір ножем у спину й намагався звинуватити у всьому дядька

Жінка  раніше не раз  переховувалася від агресивного п’яного сина у сусідів 

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

У останні дні грудня минулого року в селі Голубине Свалявського району сталося жахливе вбивство, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

31-річнимй чоловік накинувся з ножем на власну матір. Він ударив ним 55-річну жінку в спину.

Трагедія сталася 0 20 вечора. Чоловік був п’яним. Між ним та матір’ю виникла словесна перепалка через алкоголь. Тож розлючений молодик, не довго розмірковуючи, накинувся на нещасну з ножем. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Закарпатець перелякався, коли зрозумів, що накоїв, але зізнаватися у вбивстві не захотів, тож у всьому вирішив звинуватити дядька, що того вечора пиячив із ним.

Саме дядько і звернувся до правоохоронців та повідомив про страшний злочин.

У судовому засіданні чоловік провину також не визнав, розповів, що того дня мав намір заготовляти дрова. Аби працювати самому не хотілося, тому вирішив покликати з собою за компанію товариша, але той не зміг відлучитися з дому. Тож він і сам передумав іти по дрова, попрямував у магазин, купив цигарок і горілки і направився у гості до брата. Спитрне вони швиденько випили і чоловік повернувся додому вже нетверезим. Але цього йому виявилося замало, тож вдома вирішив продовжити трапезу з дядьком, який проживав з ним у одному будинку. Пили на кухні.

Що ж відбувалося насправді? Що пояснив убивця на суді? Чи розкаявся?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 19  жовтня.

zakarpatpost.net