Закарпатець переліз через паркан, проник до будинку і викрав золото та телефон

За фактом майнових злочинів правоохоронці  розпочали слідство. Речові докази частково вилучили. 

Поліцейські Мукачівського  та Воловецького відділень поліції   минулої доби  встановили осіб причетних до крадіжки золотих виробів, мобільного телефону та пограбування.

Так, працівники кримінальної поліції Мукачева довели причетність 33-річного мукачівця до крадіжки  з будинку місцевого жителя. Правоохоронці встановили, що підозрюваний  у злочині переліз через паркан та проник до будинку потерпілого, звідки викрав золоті вироби та з дворогосподарства мобільний телефон.

За фактом крадіжки в поліції ведеться слідство, кримінальне провадження мукачівські слідчі відкрили за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка поєднана  з проникненням у житло.

Наразі  у справі призначені відповідні експертизи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

Воловецькі  правоохоронці оперативно розкрили пограбування жителя  села Верхні Ворота.Проведеними оперативно- розшуковими заходами працівники поліції встановили, що у скоєнні  кримінального правопорушення підозрюється 25-річний вже судимий за розбій мешканець селища Воловець.  Фігурант справи завдав потепілому тілесні ушкодження та відібрав у нього барсетку з мобільним телефоном та грошима. Після чого чоловік  втік. Правоохоронці того ж дня встановили та відшукали нападника, мобільний телефон вилучили.

Кримінальне провадження воловецькі поліцейські відкрили за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває.