Нечувано! Ужгородський стоматолог загубив голку у горлі дитини! ФОТО

Жахливий випадок трапився в Ужгороді під час відвідин дитиною стоматологічного кабінету.

Лікар так долікував пацієнта, що “загубив” під час маніпуляцій у горлі хлопчика голку.

Про страшну подію повідомила на своїй сторінці журналістка Лора Приходько.

Далі подаємо текст без змін:

“23 жовтня, лікар Ужгородської районної лікарні Чопик Юрій загубив голку в горлі дитини! Два дні дитина жила з голкою в горлянці, – йдеться у повідомленні. –

13 річний хлопець пішов з мамою Лена Марадик Калинич до лікаря полікувати хворий зуб. Лікар розсверлив зубчик, з бідою, повитягував нерви, поклав в зуб якісь ліки і наказав прийти до нього через тиждень.

Коли йшли додому, дитина пожалілась мамі, що йому дуже коле в горлі. Треба було негайно допомогти дитині. А мама не розуміла, що відбувається.

Крок №1:
Пані Лена викликала з роботи додому чоловіка, щоб він посидів з іншою малечою дома, а сама з синочком поїхала в Ужгород в дитячу лікарню. В приймальному відділенні лікарні її послали в стоматологичну клініку біля Главпоштампу.

Крок №2:
Пішли туди. Дитячий стоматолог подивилась горло, нічого не побачила, сказала, що потрібно зробити знімок.

Крок №3:
Повернулись в дитячу лікарню в приймальне відділення. Там викликали ЛОРа, він подився горло і… сказав попшикати пшикалкою і давати дитині знеболюючі. Ніяких знімків.

Крок №4:
Поїхали в Чоп. Біль у горлі не проходив. Мама не спала біля сина цілу нічь. На ранок …

крок №5:
знов пішли в районну поліклінику в Чопі до того стоматолога Чопика Юрія. Він побачивши свого вчорашнього пацієнта, сказав, що не буде їх приймати, адже є для цього міська лікарня і вони там за це отримують гроші. Сергій Сідей Михайло Чолавин Валерий Самардак

Крок №6:
Звернулась за допомогою до дитячого лікаря в ті й же поліклініці. Лікарка дала направлення в району лікарню в м.Ужгороді ( колишя залізнична лікарня). Сказала, що потрібно зробити знімок.

Крок №7:
Поїхали в Ужгород. В лікарні дитину приймати відмовились, та пояснили, що мешканцям Чопа треба звертатись в обласну поліклініку, а районна для району. А горло в дитини боліло ще сільніше і сильніше.

Крок №8:
Поїхали на “БАМ” в міську поліклініку. З реєстратурі послали зробити рентген. Лікар рентгенолог побачив в горлі дитини голку!! ( Ви бачите її на знімку. )
Він єдиний з всіх лікарів, нарешті, виписав перший змістовний медичний документ і видав його мамі. І негайно послав до хирурга в обласну лікарню.

Крок №9:
Побігли в лікарню , благо вона недалеко. Земля уходила з під ніг, сердце колотало від страху. Хирург оглянув дитину і сказав, що треба йти до ЛОРа у ЛОР відділення.

Крок №10:
Побігли на 5 поверх до ЛОРа. Лікарі одразу приступили до роботи. Голку нарешті, якось витягли! Казали, що вона могла б попасти в трахею, в легені і тоді б…

Крок №11:
Поїхали в Чоп. Ноги вже не слухались від втоми. Малеча скучила за мамою і не давала їй присісти, перевести подих. Старший, ближче до вечіра попросив їсти. Слава Богу! – каже мама мені в слухавку, -Він зміг поїсти!

Тепер я хочу дізнатись, що має зробити лікар, який витягуючи нерв із зуба, загубив у дитині в горлі голку, з намотаним на неї нервом і навіть не помітив цього? А, потім, на наступний день, відмовився оглянути дитину і з”ясувати що в нього за проблеми.

Вибачте, Hennadii Moskal Slavik Galas , але допоки в мережі не буде створена сторінка вашого ЗАСЛУЖЕНОГО лікаря, який ніколи не був лікарем, директора департаменту здоров”я Марковича В.П., я буду тегати Вас і задавати питання Вам”.

У коментарях до допису користувачі обурюються з приводу дій лікаря і радять звернутися батькам до суду.

zakarpatpost.net