У мережі з’явилася інформація про причетність нового голови СБУ Закарпаття до резонансних скандалів

Володимир Пахнюк став новим начальником Управління Служби безпеки України в Закарпатській області. Раніше ця людина займала аналогічну посаду на Житомирщині. Відповідний указ був підписаний Петром Порошенко вчора, 26 жовтня.

Ця подія не пройшла повз увагу журналістів, і вони згадали деякі скандали, в яких Пахнюк був безпосереднім учасником, передає Replyua.net.

Трохи раніше журналісти провели розслідування, результати якого показали причетність Володимира Пахнюка до махінацій із земельними ділянками, а також відкриттям власного бізнесу. Більше того, як виявилося, Пахнюк є власником елітного особняка неподалік від Києва. Йдеться про отримання Пахнюком земельної ділянки, розташованої поруч зі ставком у елітному районі села Софіївська Борщагівка під Києвом в 2010 році. Була проведена перевірка, яка показала численні порушення при відведенні земель.

Окремої уваги  заслуговує досить неприємна історія, пов’язана зі зміною громадянства сина Пахнюка, а також його участь в Олімпійських іграх не за Україну, а за Азербайджан. У 2013 році Петро Пахнюк став одним з переможців всеукраїнської універсіади, коли він навчався в Національній академії внутрішніх справ. Далі він став срібним призером Всесвітньої універсіади в російській Казані і отримав від Віктора Януковича орден Данила Галицького. Однак в 2014 році, незабаром після Революції гідності Пахнюк, і ще один український легкоатлет почали виступи за азербайджанську збірну.

zakarpatpost.net