Жінка купила фальшивий живіт, щоб звинуватити колишнього у зґвалтування та переслідуваннях

25-річна Джессіка Нордквіст відіслала собі та своєму колишньому коханцю, Марку Вейксу, електронні листи  з погрозами розкрити таємниці їхнього спільного минулого, вдаючи з себе жертву цього шантажу.

Джессіка та її колишній коханець працювали в рекламній компанії, розташованій у Лондоні. Вони познайомилися, коли вона  переїхала з Нью-Йорка до лондонського офісу в червні минулого року.

Вона почала переслідувати Марка, менеджера з продаж, після того як вони розірвали свої стосунки в листопаді минулого року.

Прокурор Клер Робінсон заявила, що пара почала зустрічатися в серпні минулого року, але вже через три місяці розійшлася. Після того Марк почав постійно знаходити записки від Джесіки, які вона йому лишала всюди – і на робочому столі, і навіть прикріплені до його велосипеду. Він почав підозрювати, що вона за ним стежить, де б він не знаходився.

Джесіка запрошувала Марка зустрітися за кавою, але отримувала відмови. Раптово вона заявила своєму колишньому коханцю, що була вагітною від нього, але змушена була у грудні зробити аборт.

Після того, як вони повернулися до роботи після різдвяних канікул, Нордквіст запитала, чи зможуть вони відновити свої стосунки. Коли Марк відхилив її пропозицію, Джесіка надіслала йому повідомлення наступного змісту: “Я розповім колегам на роботі, що зробила аборт, і якщо вони запитають, від кого була дитина, я скажу, що від тебе”. Тоді Нордквіст опублікувала в соцмережі повідомлення про те, що зробила аборт після невдалих стосунків.

Джессіка надіслала колишньому повідомлення від імені їхнього друга про те, що, нібито у неї було передозування ліками. Марка ця звістка дуже засмутила і занепокоїла, тож він зателефонував до поліції.

Через тиждень Нордквіст почала надсилати повідомлення  Вейксу та самій собі, нібито від сторонньої людини. В одному з  листів писалося: “Ви повинні зустрітися один з одним о 3 годині дня в кафе. Якщо хтось один із вас не з’явиться, ми розкриємо всім ваші секрети “. Марк, звісно, проігнорував це повідомлення.

Тоді Джессіка почала викладати в соцмережах пости, де звинувачувала свого колишнього бойфренда у тому, що він на неї напав і зґвалтував.

Її випадком зацікавилась поліція та запросила до відділку. Там у Джесіки вилучили смартфон і планшет, і після їх ретельного вивчення, знайшли пошукові запити на тему “Як імітувати вагітність” а також фейкові акаунти, з яких відправлялись листи з шантажем і погрозами. Через чотири дні жінку заарештували.

Нордквід заперечує обвинувачення у переслідуванні, відправці повідомлень із погрозами та перешкоджанні правосуддю.

Судове слідство триває.

MIRROR

Переклад zakarpatpost.net

zakarpatpost.net