Закарпатець вирішив пограбувати магазин. Напав на охоронця і наказав продавцю віддати товар

Відносно особи, яка завдала тілесні ушкодження охоронцю та пограбувала магазин в Ужгороді, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України

Вчора, 29 жовтня, вранці до поліції надійшло повідомлення про конфлікт у магазині на вулиці Мукачівській. Заявниця повідомила, що у закладі невідома особа напала на охоронця. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, представники якої з’ясували, що після нападу на представника охоронної фірми, відвідувач наказав продавцю віддати йому продовольчі товари.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Після цього чоловік, не розрахувавшись за покупку, зник у невідомому напрямку.

Співробітники Ужгородського відділку поліції оперативно встановили особу та розшукали підозрюваного у злочині. Ним виявився 21-річний житель Харківщини, який станом на тепер працює в Ужгороді.

За фактом правопорушення у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, тобто  Грабіж, поєднаний з насильством.

Наразі підозрюваний у вчиненні грабежу перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Його було затримано у порядку статті 208 КПК України одразу після скоєння злочину. Тепер клопотання щодо обрання чоловікові міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою розглядатиме суд.

zakarpatpost.net