АНОНС. Закарпатець тримає кішок на ланцюгу, виконує роль сільського тваринного ката, а трупи закопує у землю

На Виноградівщині ром тримає кішок на ланцюгу і вбиває чотирилапих за відповідну плату. Тварини благають звільнити їх на своїй кошачій мові, але хлопець не реагує , пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

До редакції zakarpatpost.net звернулася мешканка Виноградівщини і повідомила страшну звістку. Місцевий ром, за її словами, вже давно знущається над тваринами.

«Коли в сусідів народжуються кошенята, вони кількох залишають, а всіх інших просять цього молодика, аби він їх затопив. Робить це хлопець за відповідну плату. Він убиває і цуценят, загалом йому байдуже, кого позбавляти життя. Потім трупи закопує в землю. Я знаю, що це гріх, але вдіяти нічого не можу, зупинити його – також», – написала жінка.

На жаль, на Закарпатті до подібного вбивства тварин, особливо новонароджених, вдається ще багато людей. Хоча домашніх улюбленців за невелику плату можна стерилізувати і в такому випадку вони не приносять потомство й у господарів не виникає питання, де прилаштувати потім малечу. У всьому світі діє подібна практика і вона себе цілковито виправдала. Це – гуманно, законно і правильно.

Але й це ще не все.

Що ще кат робить із тваринами? Чому йому за це ще й платять?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 2  листопада.

zakarpatpost.net