Як індійські традиції приживаються в Ужгороді

Індія – країна контрастів і вона в дечому дуже схожа на Закарпаття… І не лише через сміття на вулицях та в річках, але тепер іще й у питанні перевезень.

Громадський транспорт в Індії настільки щільно обліплюють місцеві, що здається він от-от перекинеться. Вони їдуть не лише в автобусах, але й на вантажівках. Там же чином перевозять речі. Машини навантажені так, що дивно, як вони можуть зрушити з місця.

А в Ужгороді журналісту zakarpatpost.net вдалося зафіксувати дещо подібне.

На Православній набережній цими днями господар просто битком завантажив маленьку машину різним непотребом, серед якого і меблі, і матраци, і пакети зі сміттям. Вона була настільки наповнена речами, що нагадувала гору… не карпатську, щоправда, а сміттєву.

Навіть у інструкції з експлуатації такого автомобіля, скоріш за все, вказана вдвічі менша вага, яку може перевозити навіть такий транспортний засіб. Можливо, чоловікові краще було б найняти фуру. Але він очевидно вирішив заощадити.

Машина таки поїхала. Але вона створювала небезпеку іншому транспорту на дорозі, адже з кузова будь-якої миті могли звалитися речі. Не виключено, що й звалилися. Просто нам це побачити вже не вдалося.

А, можливо, машина прямувала саме в Індію? Як гадаєте?

zakarpatpost.net