Відсвяткували. Закарпатець напився і вбив тещу в день її діамантового весілля

1 березня 2017 року жінка влаштувала застілля з донькою і її чоловіком, щоб відсвяткувати 60-річний ювілей з дня свого весілля, пише Експрес-онлайн з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

За чотири години втрьох випили півтора літра горілки. Під кінець хмільного застілля чоловік з дружиною затіяли сварку, яка переросла в штовханину. Мати заступилася за доньку. Зятеві це не сподобалося і він кинувся на тещу з кулаками. Сім разів щосили вдарив її по голові. Літня жінка не втрималася і впала, вдарившись об металеві частини опалювальної печі, пише expres.online.

До потерпілої викликали “швидку”. Жінку госпіталізували в реанімаційне відділення із забійними ранами м’яких тканин чола, закритою черепно-мозковою травмою, переломами кісток носа та суглобового відростку нижньої щелепи. Від отриманих тілесних ушкоджень вона померла 25 березня в районній лікарні.

Виноградівський районний суд позбавив волі зятя на сім років. Утім до вступу вироку в законну силу він перебуватиме на волі. Стосовно засудженого обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання терміном на два місяці.

zakarpatpost.net