АНОНС. Як Ігорьок-пудельок перетворився із жиголо на бомжа

У 45 років він виглядав, як дід, у якого трусилися руки і підгиналися ноги

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

У барі в цей час було дуже людно. Але місцеві знали, що тут відбувається. Сьогодні всіх пригощає Ігорьок. Ігорьок-пудельок. Але не дай Богйого так назвати – він би вас, може, навіть убив, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Ігорю було тоді 27 років. Жив він із 70-річною жінкою. Він і раніше упадав біля багатих. А тут йому трапилася казково багата жінка. Вона купила йому дуже добротний будинок у місті. Ігор катався чи не на найдорожчій машині в місті. Одягнутий він був теж завжди дуже дорого. Ну просто рай на цій землі, а не життя.

Всі його ровесники йому люто заздрили. Але він був до них поблажливий і часто збирав біля себе друзів та тих, хто набивався в друзі. Ігор відверто хвалився їм своїми подвигами, як він легко обвів навколо пальця свою стару коханку, як вона йому ладна всю душу віддати.

Всі за столом поблажливо хіхікали, підлабузнювалися, нахвалювали Ігоря – який він молодець. Але поза очі все ж називали його пудельком. Бо – як не крути – а він нагадував цю тваринку, яку одягнули, причесали, нагодували і всадовили на подушечку поряд із собою. Дівчата та жінки перестали загравати з Ігорем.

Бо вже було кілька інцидентів – дівчину, яка впадала біля красивого Ігоря, перестріли в під’їзді і побили. Ще іншій у темному провулку підставили до горла ножа. Тож усі дівчата в місті знали, що залицятися до цього хлопця не варто, бо можна поплатитися й життям. Ігор мав належати тільки Тетяні Володимирівні. Їй одній!

Але щоб хлопець не занудьгував, пані все ж таки деколи відпускала його погуляти з друзями. Хоча і в цьому товаристві вона мала так званих агентів, тому ніякого кокетування до протилежної статі виникнути у її підопічного не могло.

Але для чого, спитати, тоді чоловікові такі гроші? Ігореві дуже хотілося – ну бодай на хвильку – втекти від своєї господині і піти в глибокий загул.  Але щоразу він повертався із побитим винуватим виглядом. І Тетяна Володимирівна все ж його прощала.

Але одного разу Ігорьок перегнув палицю. Він став упадати біля дочки прокурора. Хлопець зовсім втратив голову, тим більше що зі своїми ровесницями дуже близько він не спілкувався вже давно. Та дівчина до нього й не потягнулася.

Що відбувалося далі? Як покарала його бабуся? Чому чоловік став безхатьком?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 2  листопада.

zakarpatpost.net