АНОНС. Чому дружина зробила закарпатця педофілом і відібрала житло

Хочу розповісти, як я позбувся батьківської дачі. І можна навіть сказати, що це сталося в одну прекрасну ніч. Хоч ішов я до цього довго. Ми часто з приятелями влаштовували веселу пиятику.

Обкладинка свіжого номера газети «ПОРАДИ»

Не те щоб ми були алкоголіками, але любили гульнути, влаштувати пікнік. І, звичайно, без дівчат не обходилося.

Але одного разу все ж таки зі мною сталося щось зовсім не передбачуване. Того вечора ми всі добряче набралися. У мене були великі проблеми з пам’яттю. І що трапилося після того, як ми вирішили розійтися, не згадаю зараз – ну ніяк.

Але прокинувся я у ліжку з якоюсь брюнеткою, яка вже готувала на кухні бутерброди. І це була моя кухня. Але як потрапила сюди дівчина – цього я не пам’ятав. Дівчина назвала себе Анжелою і заявила, що я дуже вправний у ліжку. На те щоб я дуже вже сумнівався у своїх чоловічих здібностях. Але вона явно дуже хотіла мені полестити. Навряд чи вчора – на таку п’яну голову – я міг щось путнє утнути.

Тим часом дівчина так захоплено дивилася на мене. Ніби я – якийсь відомий кіноактор, який опинився з нею у ліжку, а не звичайний хлопець. В її словах відчувалася якась ще не зовсім зрозуміла мені гра.

Я не вважав, що вона має мені аж так лестити. Адже я й так був упевнений у собі. Тому не варто комусь піднімати мою гідність до небес. Та й не поводяться так не дуже вже й знайомі люди, які ще й імені одне одного не знають.

Що ж відбувалося далі в цій захоплюючій історії?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 9  листопада.

zakarpatpost.net