Володимир Калантаєвський стверджує, що зцілився від раку біля ікони «Зіновинська»

66-річний Володимир Калантаєвський переконаний, що зцілився біля святині – чудотворного образу Божої Матері «Зіновинська» у селі Шевченковому Літинського району на Вінниччині. Смертельну недугу – онкологію простати – чоловіку діагностували у лютому 2017 року. Рак підтвердили усі лабораторні та УЗД-дослідження. Коли родина почула діагноз, найперше звернулася по допомогу до Божої Матері, пише популярна на Закарпатті  газета «Поради ЗДОРОВ’Я».

– Ми поїхали у Вінницю в онкодиспансер, – розповідає 33kanal.com дружина Валентина. – У чоловіка взяли біопсію і встановили, що у шести точках є ракові клітини. Лікар радив пройти томографію тазостегнової частини, бо могли бути метастази. З лікування нам пропонували вже тільки променеву та хіміотерапію, бо операцію робити було пізно.

Родина рук не опустила, а вирішила їхати у село Шевченкове до чудотворного образу, перед яким часто молилася Валентина. Каже, що на іконі дуже багато прикрас, подарованих людьми за зцілення, і у неї сумнівів не було, що Божа Мати допоможе. У лютому, тоді була страшенна ожеледиця, до села дістатися було практично неможливо, тож звернулися до настоятеля цього храму о.Володимира, і він погодився відслужити молебень у нього вдома перед «Зіновинською» іконою.

Володимир у церкву ходив тільки на великі свята і, як-то кажуть, має у душі Бога. Наступного дня чоловік поїхав на томографію, яка вже чомусь не показала метастазів. У це не повірив лікар-онколог і сказав, щоб пацієнт пройшов томографію всього організму в Києві. Знову перед обстеженням подружжя поїхало на молебень у Шевченкове. Батюшка попросив Володимира принести відро води з криниці, потім цю холодну воду лив хворому за комір та пазуху, решту родина забрала і чоловік пив її.

У Києві, в Інституті урології, зробили томографію: метастази були відсутні. За наполяганням вінницьких онкологів, Володимир пройшов ще й обстеження в барокамері усіх кісток, де могли бути метастази. Однак перед поїздкою у Київ родина знову побувала на молитві у Шевченковому перед чудотворним образом «Зіновинської». Й коли остаточні дослідження не показали метастазів, лікар призначив день операції, яку провели лапараскопом у Києві в Інституті урології.

Перед операцією чоловік взяв благословення і дуже швидко одужав, й по цей час живе і працює на радість своїй родині.

Зазначимо читачам газети «Поради ЗДОРОВ’Я», що Ікона «Зіновинська» дивами славиться здавна. Особливо ж пам’ятне зцілення у 1828 році від паралічу 5-річного хлопчика, який був сином місцевого священика. Батько поклав хворого сина перед образом Богоматері у вівтарі зі словами: «Мати Божа, зціли сина мого, якщо він видужає, я віддам його Тобі на службу». Потім губкою, якою отирають Чашу після вживання Святих Дарів, отер лик Богоматері, а після – обличчя і голову сина. І милістю Богородиці ввечері того ж дня хлопчик став повністю здоровим. Згодом він прийняв чернечий постриг з іменем Модест і став відомим на Поділлі архієреєм. Владика Модест побудував для ікони новий храм (нині, на жаль, зруйнований) і написав копію чудотворного образу, яку постійно возив із собою.

З того часу багато людей отримували чудесні зцілення перед іконою, особливо від онкохвороб. А в 2004 році сталося ще одне знакове диво. На оригіналі ікони незрозумілим чином відкрилися очі, тоді як на копії ікони вони до цього часу закриті.

zakarpatpost.net

2 thoughts on “Володимир Калантаєвський стверджує, що зцілився від раку біля ікони «Зіновинська»

  • 10.11.2018 at 10:22
    Permalink

    Віра в Бога – це все, що в нас залишається. Ви напевно бачили які круті машини стоять біля лікарні? Гадаю у Вас не було онкології. Ваше щастя,що поїхали в Київ. Дуже підозріло в Вінниці знайшли онкологію в Києві ні. Зараз СБУ в диспансері проводят обшук з приводу лікування хворих пустишкам. Цього року поховав дружину, паталогоанатом онкології не знайшов. Люди тікайте з тої лікарні. Їдьте в інші заклади

  • 10.11.2018 at 10:32
    Permalink

    Віра в Бога – це все, що в нас залишається. Ви напевно бачили які круті машини стоять біля лікарні? Гадаю у Вас не було онкології. Ваше щастя,що поїхали в Київ. Дуже підозріло в Вінниці знайшли онкологію в Києві ні. Зараз СБУ в диспансері проводят обшук з приводу лікування хворих пустишкам. Цього року поховав дружину, паталогоанатом онкології не знайшов. Люди тікайте з тої лікарні. Їдьте в інші заклади

Comments are closed.