Закарпатська жебрачка прийшла просити милостиню, а винесла з хати все золото

Жінка вкрала у мукачівки чотири персні майже на 21 000 гривень

Раніше кілька разів судима молодиця на шлях виправлення не стала, навпаки – вдалася до нових злочинів. Вона прийшла в оселю мешканки Мукачева і обчистила її, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

У судовому засіданні свою вину визнала та пояснила, що 31 січня 2018 року після обіду ходила вулицями міста і просила в людей продукти харчування.

«Коли підійшла до того будинку, побачила, що хвіртка відкрита, тому зайшла на подвір’я, постукала в двері, однак ніхто не вийшов, – пояснила жінка. –  Потім побачила ключ від дверей, відчинила і почала гукати господиню. Не відгукнувся ніхто. Я вирішила зайти до хати. Там  побачила скриньку, у якій знайшла золоті прикраси. Вони мені сподобалися, тож я їх забрала. Пішла з ними на ринок і продала золоті каблучки за 2500 гривень. Відтак поїхала в Ужгород. За отримані гроші купила продукти та ліки для дітей, оскільки ніякої грошової допомоги на їхнє утримання не одержую. Діти проживають разом зі мною, перебувають на моєму утриманні, оскільки чоловік знаходиться у в’язниці».

У скоєному молодиця каялась, запевняла, що шкодує про вчинене, обіцяла більше не вдаватися до злочинів і просила суворо її не карати, стверджувала, що всі збитки відшкодує.

Оскільки на її утриманні справді перебувають троє неповнолітніх дітей, суд призначив закарпатці покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі, але від перебування за ґратами жінку звільнив, призначивши їй іспитовий термін до досягнення меншою дитиною семирічного віку.

Михайло СОЙМА,  газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net