АНОНС. Як закарпатцям збирати щедрі урожаї

Спецвипуск газети «ПОРАДИ» «Посівний календар-2019»

Місячний посівний календар на 2019 рік допоможе визначити найкращий час для посіву, посадки і поливу рослин, обрізки і щеплення садових культур, пасинкування городніх рослин, проведення сезонних робіт в саду і на городі.

Спецвипуск газети «ПОРАДИ» «Посівний календар-2019»

У минулі часи всі явища в своєму житті люди співвідносили з рухами небесних тіл і користувалися їх циклами як календарем. Дивлячись на небо, вони визначали час сівби і жнив, косовиці і першого вигону худоби, найкращий момент для укладення шлюбу і початку зведення будинку.

Місяць, єдиний супутник Землі, обертається навколо Землі і навколо Сонця разом із Землею. Ці два види обертання Місяця дуже впливають на все живе на Землі (включаючи людину і рослини). Обертаючись навколо Землі, Місяць займає різні положення щодо Сонця, тому ми бачимо його в різних фазах.

Дії са­дів­ни­ків по­вин­ні бу­ти уз­год­же­ни­ми з ци­ми про­це­са­ми, щоб знач­но збіль­­ши­ти від­да­чу по­сад­же­них куль­­тур. До­по­мо­же в цьому мі­сяч­ний по­сів­ний ка­лен­дар на 2019 рік.

Купуйте спецвипуск газети «ПОРАДИ» «Посівний календар-2019» у кіосках або на своїй пошті та збирайте багаті і щедрі урожаї.

Уже в продажу.

zakarpatpost.net