Травмована дівчина-підліток описує, як її протягом 9 місяців тримав у полоні у транспортному контейнері викрадач, який вірив у зомбі-апокаліпсис

Еббі Ернандес, якій зараз виповнилося 19 років, утримувалася проти своєї волі в звуконепроникному контейнері і була змушена носити собачий ошийник.

Еббі готувалася до свого 15-річчя, коли,   9 жовтня 2013 р., вона, як повідомляється, була викрадена 35-річним  Натаніелом Кіббі, коли йшла пішки додому зі школи в місті Конвей, Нью-Гемпшир.

Викрадач відвіз її приблизно на 30 миль на північ і тримав у полоні дев’ять місяців, протягом яких він  її катував, накачував наркотиками та ґвалтував.

Засмучена дівчина поділилася жахливими подробицями нелюдських випробувань, через які їй довелося пройти кілька років тому.

Вона розповіла: «Він сказав мені: «Ти знаєш, я придумав щось  більш гуманне для тебе, щоб ти мовчала. Це ошийник з шокером. Знаєш,  який собаки носять».

Я пам’ятаю, як він надів його на мене і сказав: «Гаразд, спробуй кричати».

Я почала поволі піднімати голос – і мене вдарило струмом. Він промовив: «Добре, тепер ти знаєш, як це».

Вона також описала, як Кіббі психологічно катував її і примушував називати «Господарем».

Він сказав, що поставив пастку. І якщо хтось прийде рятувати дівчину, відкриє двері, то контейнер охопить полум’я і полонянка згорить заживо».

Викрадач цілодобово спостерігав за Еббі через відеокамеру, закріплену на стіні.

Після дев’яти місяців катувань спантеличений Натаніел нарешті звільнив дівчину, боячись, що до нього завітає поліція, бо він подарував підроблені гроші жінці, з якою пойзнайомився на сайті знайомств.

Ця жінка, Лорен Мунда, не знала про викрадення і несвідомо посприяла звільненню полонянки, коли дізналася, що гроші, якими вона розплачувалася, виявилися фальшивими. Обурена жінка подзвонила  Натаніелу і пригрозила поліцією.

Викрадача було взято під варту через тиждень після звільнення Еббі. Провівши два роки за гратами, він визнав себе винним у травні 2016 року по багатьох звинуваченнях, включаючи викрадення людей, напад другого ступеня та сексуальне насильство, за що був засуджений до 90 років у в’язниці.

Незважаючи на насильство, якого зазнала Еббі, вона звернулася безпосередньо до Натаніела під час суду з такими словами:

«Я хочу, щоб ти знав, що я ціную свою свободу завдяки тобі … Я по-новому дивлюся на сонячне світло. Я по-новому думаю про свіже повітря. Тому я хочу подякувати тобі за те, що ти повернув мені свободу».

Еббі додала: «Деякі люди можуть називати тебе монстром, але я завжди дивилася на тебе, як на людину. І я хочу, щоб ти знав, що, незважаючи на те, що після цього моє життя стало набагато важчим, я все одно прощаю тебе».

zakarpatpost.net