АНОНС. Чому колишній познайомив закарпатку з найдорожчою в світі людиною

З Ігорем ми зустрічалися 3 місяці. Спочатку він видався мені дуже люб’язним. Але невдовзі мені вже було нестерпно вислуховувати його нескінченні повчання та скарги на всіх навколо. І батьки йому, бачте, винні…

Обкладинка свіжого номера газети «ПОРАДИ»

І колеги в нього не такі, як треба. І лікарі до нього зовсім неуважні. Словом, я навіть не чула, щоб Ігор про когось говорив із вдячністю або із захватом. Мені вже набридло щодня слухати ці його плітки – про свого найближчого друга. За три хвилини він з ніг до голови облити брудом і його, і його дівчину, пише популярна на Закарпатті газета «Поради».

Нарешті я набрала повні легені повітря і сказала Ігорю, що нам треба розстатися. Ці слова стали для нього відром крижаної води. Він, напевно, вбачав у мені єдину рідну душу, яка його вислуховувала. Було неприємно йому щось доводити. А згодом я зрозуміла, що це просто неможливо – щось пояснити тому, хто вважає, що він ніколи ні в чому не винен.

Як я й передбачала, вже через хвилину він став обливати брудом і мене. Бо він, мовляв, так і знав, що я така і сяка, я ж, напевно, переспала із цілим містом. Господиня я не добра і заощаджувати не вмію. Словом, просто тотальне втілення гріха, а не якась собі звичайна жінка. І це при тому, що ще кілька хвилин тому він мене просто обожнював.

Що ж відбувалося в цій захоплюючій історії далі і чим вона закінчилася?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 9 листопада.

zakarpatpost.net