Гороскоп на 13 листопада 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють підвищену ясність свідомості, логічність і споглядальність.

Будь-які справи, що вимагають розумової роботи, будуть даватися легше звичайного. Однак не завжди достатньо знати, що і як зробити. Потрібно ще й хотіти це здійснити, а ось до ділової активності день вас, на жаль, зовсім не схиляє. Тільки зібравши волю в кулак, можна подолати свою лінь і пасивність. Тоді день виявиться надзвичайно плідним у сферах, що вимагають логіки і ясного розуму: в науці, навчанні, аналітиці, плануванні і т.д.

ОВЕН

Сьогодні Овну варто подумати над тим, що саме останнім часом він робив не так, де зробив помилку. День наділяє його не тільки самокритичністю, але і здатністю подивитися на себе з боку, неупереджено оцінивши свої дії. Можливо, в якихось речах Овен поквапився, збився зі шляху або просто не довів справу до кінця? Зрозуміти це сьогодні – значить зробити перший крок до того, щоб з часом виправити ситуацію.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні в якомусь питанні від Тельця може знадобитися зробити вибір, і йому буде нелегко прийняти рішення. Як вчинити, якщо в обох варіантах присутні свої очевидні мінуси і плюси? Зірки гороскопу не радять Тельцю поспішати. Навіть якщо ситуація підганяє його в спину, сьогодні Тельцю не варто йти у неї на поводу. Нехай рішення як слід дозріє, відлежиться. Можливо, є шанс знайти компроміс? А може, поки Телець думає, з’явиться ще й третій варіант?

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні, яким би досвідом Близнюки не володіли, ситуація може на якийсь час поставити їх в роль учня. Можливо, їм буде необхідно проконсультуватися з кимось більш досвідченим або ж начальство візьме Близнюків під свій особистий контроль. А може, Близнюки почерпнуть необхідні їм для роботи відомості з чужої розмови. У будь-якому випадку, сьогодні їм варто прислухатися до порад інших і пам’ятати: якщо хочеш досягти успіху, вчитися ніколи не пізно.

РАК

Сьогодні зірки гороскопу пропонують Раку задуматися про перспективи. Бездумно плисти за течією – не та стратегія, яка здатна піднести до самих висот. Можливо, життя Рака увійшло в колію і не залишає часу на просування, але сьогодні – хороший день для того, щоб тверезо оцінити свій потенціал. Може, Рак виявить, що на своєму місці він вже досяг «стелі», і ця «стеля» вельми невисока. В цьому випадку, йому варто подумати про те, як кардинально змінити ситуацію на краще.

ЛЕВ

Сьогодні Льву ні в якому разі не варто змішувати особисті відносини і роботу, хоча ситуація буде його до цього схиляти. Можливо, хтось із знайомих Льва попросить допомогти йому своїми професійними навичками, а може, навіть спробує втягнути Льва в якісь справи з використанням службового становища. Зірки гороскопу кажуть, що робити цього сьогодні не слід, інакше Лев буде шкодувати. У кращому випадку він зашкодить роботі або дружбі, в гіршому – і тому, й іншому.

ДІВА

Сьогодні Діві протягом дня не раз доведеться згадати приказку: «Скільки людей, стільки й думок». За самим, здавалося б, незначним і простим питанням, у неї раз у раз можуть виникати розбіжності і навіть сутички з оточуючими. Не дивно, що і думка інших сьогодні навряд чи буде збігатися з думкою Діви, що може часом її пригнічувати. Однак тут зірки гороскопу радять Діві поступитися своїми позиціями без бою – як то кажуть, начальству видніше, принаймні в цей день.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні день вимагатиме від Терезів таких якостей, як точність і зібраність. Ніяких домислів і тим більше фантазій – і ситуація, і люди навколо будуть вимагати від Терезів тільки фактів. Ніщо сьогодні не здатне вивести оточуючих з себе більше, ніж слова Терезів: «мені здається» і «я думаю». Якщо Терези хочуть, щоб їх помітили і оцінили, сьогодні їм варто озвучувати свої думки на мові статистики, графіків і цифр.

СКОРПІОН

Сьогодні протягом дня Скорпіон буде небайдужий до точних цифр і фактів! Чи йде мова про навчання, складні розрахунки чи пункти договору, написані дрібним шрифтом, Скорпіон зуміє розібратися у всьому і зробити правильні висновки. Однак зірки гороскопу попереджають: якщо Скорпіон не знайде сьогодні гідне застосування своїй уважності, то ризикує розтратити її на дрібниці. Адже рахувати можна і ворон за вікном, але навіщо? Витрачати на це такий продуктивний день було б просто образливо.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець не буде рватися на перші ролі, однак йому відмінно вдасться проявити себе у інших речах! Особливо добре у Стрільця вийде діяти в команді або ж виконувати чиїсь точні вказівки. Єдина умова – Стрілець сьогодні повинен чітко розуміти всю логіку процесу: хто що робить і за яку ділянку робіт відповідає. Роль мовчазного і байдужого виконавця не для нього!

КОЗЕРІГ

Сьогодні – відмінний день для того, щоб Козеріг зав’язав корисне знайомство. Його комунікабельність та креативність на висоті, він сповнений цікавих ідей і зуміє донести їх до кого завгодно. Зірки гороскопу кажуть, що Козерогу може представитися шанс підписати діловий контакт в будь-якій, навіть найбільш  неформальній, обстановці. У коридорі, на вулиці, на вечірці всюди Козеріг сьогодні може зустріти людину, знайомство з якою вплине на його подальшу кар’єру. А може бути навіть, долю.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні зірки гороскопу настійно радять Водолію зайнятися розробкою якогось досить амбітного проекту. Не будьте надто скромними, у вас в запасі напевно є такий! Чи йде мова про кар’єрні плани Водолія або ж про те, як влаштувати своє особисте життя, сьогодні – хороший день для того, щоб перевести ці думки з розряду фантазій в розряд першочергових справ. І, головне, продумати всі деталі. Здійснивши це сьогодні, Водолій зробить перший крок назустріч своїм найсміливішим мріям!

РИБИ

Сьогодні у Риб є шанс дізнатися інсайдерську інформацію, яка допоможе їм просунутися вперед! Можливо, їм вдасться випадково почути те, що не призначалося для їх вух, або ж прийти до потрібного висновку на основі чуток і іншої обривкової інформації. Головне, що завдяки збігу обставин або своїм аналітичним здібностям, Риби сьогодні можуть отримати в руки ключ, що відкриває двері до нових досягнень і успіхів.

zakarpatpost.net