Коли закарпатські хлопці роблять собі макіяж

Мистецтво перетворення – річ тонка. Але цікава.

І найбільше про те, як змінити жінку, зробити її більш вродливою, підкреслити її вроджену красу і приховати недоліки, знає стиліст-візажист із Ужгорода Юрій Абросімов, людина з більш ніж 35-річним стажем, справжній майстер, педагог і просто цікава особистість.

У прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини»  ми говорили з ним про чоловічу красу.

Чи часто до вас за макіяжем звертаються чоловіки?

  • Хочете бути здоровими, передплатіть газету «Поради здоров’я» за пільговою ціною
  • Зараз за зовнішністю доглядає дуже багато чоловіків і це – нормальне явище. Це – не лише загальна гігієна, але й захист від старіння, несприятливого навколишнього середовища. Звісно, хто який рівень догляду може собі дозволити. Для когось взагалі достатньо просто ходити в перукарню і стригтися, голитися, а хтось відвідує косметолога… Та до візажиста найчастіше звертаються перед фотосесіями, хлопці – перед весіллям. Часто буває таке, що людина жила собі жила, вкривалася прищиками і тут вирішила одружитись. Тоді просить – замаскуйте. Звісно, я це роблю, щоб легше було працювати фотографу, але за шкірою потрібно дбати завжди, правильно харчуватися, що теж дуже важливо. Деколи також чоловіки звертаються для рекламних фотосесій, наприклад, під час передвиборчої кампанії. На фото для білбордів вони хочуть мати доглянутий вигляд. Але трапляється й таке, що звертаються, коли роблять просто якісь фотосесії – чи сімейні, чи корпоративні, чи з друзями.

Тепер багато підлітків мріють стати моделями і їм потрібно зробити портфоліо, так вони теж приходять на макіяж. Загалом попит на таку послугу є.

zakarpatpost.net