АНОНС. Закарпатський молодик встромив таксистові ніж у шию… просто так

А потім ще й почав його душити 

Робота таксистів стає все більш небезпечною. Останнім часом у області скоюється все більше нападів на представників цієї професії.

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Чи то любителів їздити на халяву побільшало, чи то злочинці зовсім знахабніли і почали не лише обкрадати будинки та грабувати людей на вулицях, але й робити замахи на життя та привласнювати кошти людей за кермом, знаючи, що в них завжди є готівка, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

29 червня 2017 року о 00:10, знаходячись на задньому сидінні в салоні автомобіля, що рухався по автодорозі сполученням Київ-Чоп, діючи умисно і маючи на меті заволодіння грошовими коштами таксиста та заподіяння йому смерті, Василь попросив його зупинитися на узбіччі дороги неподалік с. Ганьковиця Свалявського району. Діставши заздалегідь приготовлений ніж, скоїв напад на водія, нанісши йому множинні удари ножем у життєво важливі органи, спричинивши рани голови, шиї, тулуба та рук, синці підочної ділянки зліва, проникаюче ножове поранення грудної клітини з ушкодженням діафрагми та печінки.

На щастя, таксисту вдалося вирватися від нападника. Він вибіг з автомобіля і втік в напрямку ресторану, аби попросити людей про допомогу. Сам же бажаючий поживитись за чужий рахунок також накивав п’ятами, злякавшись відповідальності, адже знав, що про все тепер довідаються правоохоронці.

Що розповів на суді потерпілий? Що сказала дівчина, що стала свідком? Куди зловмисник хотів втекти? І чому йому не вдалося?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 9 листопада.

zakarpatpost.net