АНОНС. Ужгородець встромив ніж у серце колеги за те, що не вийшов на роботу

Перед тим разом пропивали нещодавно отриману зарплату

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Серед білого дня ужгородець вбив свого знайомого. Чоловіки разом працювали на розфасовці вугілля. Не раз вкупі й гостилися після роботи. Власне, любов до оковитої їх і здружила і розсварила, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Того фатального дня вони також разом пили спиртне. Інцидент трапився близько обіду.

«Двоє чоловіків були між собою добре знайомі та відпочивали разом. Вони спільно вживали спиртні напої. Між ужгородцями виник конфлікт, внаслідок чого один із них взяв ніж та вдарив опонента в область серця. Потерпілий помер», – розповів в. о. начальника слідчого відділу поліції Ужгорода Богдан Степанов – «Швидка», що прибула на місце події, констатувала смерть. Поліція розшукала підозрюваного за дві години. Ним виявився 47-річний ужгородець. Він розповів працівникам поліції про подробиці та причини вбивства свого 55-річного товариша».

Утім свою провину чоловік не визнав. У суді він намагався всіляко «відхреститися» від своєї причетності до злочину.

«Напередодні ми отримали гроші за виконану роботу. Це вирішили відзначити. Хильнули добряче. Все ніби було добре. Та наступного дня мій колега не вийшов на роботу. Це мене роздратувало, і я увечері прийшов до нього додому, аби відчитати.  Ми знову випили і домовилися, що наступного дня вранці він зайде за мною і ми разом підемо на роботу. Але наступного дня його не було. Тому я сів на велосипед і поїхав до нього. Стукав у двері довго, він спав і не відчиняв мені. Свідком цього став його брат, якого я зустрів на вулиці. Близько 10 години він таки мене впустив, був сильно п’яним. Я передав йому півлітра пива і попросив прийняти холодний душ. Побув у нього хвилин 5 і пішов додому. повернувся близько 12 години. Та на той час він уже лежав на ліжку мертвим. Я повідомив про це сусідку, вона покликала його маму. Жінки почали прибирати в будинку, а я поїхав до себе додому. Вдома переодягнувся, кинув у пральну машину червоні шорти й футболку та переодягнувся в чорне. Приблизно о 14 годині ми з жінкою здали в ломбард телевізійну приставку. Через деякий час мене по телефону викликали в поліцію та привезли в будинок вбитого. Поліцянти мене побили, і я змушений був зізнатися у вбивстві. Крім того, державний адвокат не роз’яснив мені процесуальних прав», – запевнив чоловік.

А що думають рідні вбитого? Що розповіла на суді його мама? Який вирок отримав вбивця?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 16 листопада.

zakarpatpost.net