АНОНС. Як баба Анця Андріїва своїм хотіла зробити, запустити трамваї Ужгородом та людий на Поштовуй зцілювати

Не вдалося бабі Анці закрутити шури-мури ні з Москалем, ні з Балогою-молодшим, а їй так хотілося райського життя, розкошів і гарного одягу, тож вирішила вона йти знайомитись із мером Ужгорода, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

«Тот Богдан файний фаттю. Та й ім’я має парадноє, не вто што в мого діда. Та й машина в нього файна. Я так хочу возитися не на маршрутках, а на чомусь ліпшому. О! Рандж Ровер хочу! Як у нашого депутата. Бо што ми з мого старого пердуна. У нього за всьо життя лиш ровер є, на двох колесах. Нігда ня на курорт не пов’юз, не булам у круїзі Європов. А в Андріїва цілий автопарк! Вот тот ня може хоть на кониць світа повезти! Небай аж у нього жона є. Ми ї удправиме на Канари, хоть на пугода. Най там оддихає. А ще май ліпше, най ся бізнесом якимись займе і гроші най нам присилат, а я вже знаю, як їх потратити», – розмірковувала собі стара.

Почала вона наряджатися в дорогу, бо в Ужгород зібралася. Для цього навіть від невістки плаття позичила – рожеве у синій горошок та труси-невидимки – стрінги, хоч ледве їх натягнула на себе, розуміючи, що після використання вони вже хіба що на корову налізуть.

«Так ня тиснут, што аж ся сльози навертают, айбо раді краси я готова потерпіти. Маю бути модна і современна. Главно не пукнути або не чихнути, бо пурвутся. Я тепер, як дівка, майже. Черево затягну, не мусит видіти, кулько в ня там слою солонини, цицьки уставлю, гомбиці розкапчаю на грудях, най видит, якоє в ня там газдустсво. Я сими цицьками го уд усьих тих, Бога їм небесного, активісту застелю. Чулам, ож наїжджают всякі туй на цього. Ще го й у суд тігали. Айбо  я го не дам обідити.  Но нич, розберемеся. Каждий, ко проти нього штось не ото уповіст, ізомнов діло буде мати», – аж стисла кулаки баба Анця.

У роздумах вона дійшла до зупинки і навіть не помітила, як зайшла в автобус.

Що ж відбувалося далі? Від кого хотіла баба захистити  мера? Як саме познайомилася з ним і чим закінчилася зустріч?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 16 листопада.

zakarpatpost.net