З’явилося відео, як митник і поліцейська розкрадають в Ужгороді сучасну автобусну зупинку

Про це повідомив на свой сторінці журналіст Віталій Глагола.

“Друзі! Ось, що таке сила Фейсбуку!

Вже усі бачили відео, як крадуть будматеріали із нової зупинки на Митній! На відео засвітилось і авто із номером. Знаючи номер і марку – закинули в інтернет-бот номер авто і дізнались власника – це жінка Мельник Марина Іванівна.

Не треба бути Еркулем Пуаро, щоб вбити в Google прізвище і натрапити на декларацію подану до НАЗК повної тезки власниці авто – і вуаля, найдено декларацію із такими самими даними. І тут вуаля номер два – у неї в декларації внесено авто саме такої моделі, як на відео із крадіжкою. Хочете вуаля номер три? Ця жінка працює на посаді слідчий в установі Ужгородське районне відділення поліції Ужгородського відділу поліції Головного Управління НП в Закарпатській області, тобто в ПОЛІЦІЇ. От декларація з цим авто: тут.

Але ж ми не будемо її звинувачувати, бо видно по відео, що матеріали в багажник вантажить чоловік. Благо, в декларації вказане і його ім’я. Перевіряємо на тому ж сайті і вуаля номер чотири. Знадимо чоловіка на ім’я Мельник Микола Васильович у якого в декларації вказана вказано право керування на автом марки Фольцваген Пасат 2007 року, який є у властості його дружини. А хочете знати, де працює цей чоловік згідно його декларації? От вам і вуаля 5 – старший інспектор у Закарпатській митниці ДФС. От посилання на його декларацію.

Я навіть не хочу це коментувати… Гарна пара – слідча поліції і митник – пише журналіст.

У свою чергу компінія УЖНЕТ опублікувала відео, на якому зафіксовано крадіжку.

zakarpatpost.net

Цінуймо вклад в розбудову нашого міста! Будьмо свідомими громадянами!

Цінуймо вклад в розбудову нашого міста!Будьмо свідомими громадями!

Publiée par УЖНЕТ sur Dimanche 18 novembre 2018