Як раніше повідомляв zakarpatpost.net, у мережі з’явилося відео, як працівниця поліції та митник розкрадають нову сучасну зупинку в ужгороді.

Про подію повідомив журналіст Віталій Глагола, а відео опублікувала компанія УЖНЕТ

“Вже усі бачили відео, як крадуть будматеріали із нової зупинки на Митній! На відео засвітилось і авто із номером. Знаючи номер і марку – закинули в інтернет-бот номер авто і дізнались власника – це жінка Мельник Марина Іванівна, – написав Віталій.

А згодом додав:

“Але ж ми не будемо її звинувачувати, бо видно по відео, що матеріали в багажник вантажить чоловік. Благо, в декларації вказане і його ім’я. Перевіряємо на тому ж сайті і вуаля номер чотири. Знадимо чоловіка на ім’я Мельник Микола Васильович у якого в декларації вказана вказано право керування на автом марки Фольцваген Пасат 2007 року, який є у властості його дружини. А хочете знати, де працює цей чоловік згідно його декларації? От вам і вуаля 5 – старший інспектор у Закарпатській митниці ДФС”.

У зв’язку з цим редакція видання 0312.ua звернулась по коментар до Головного Управління НП в Закарпатській області. Там повідомили, що наразі вирішують питання про призначення службової перевірки і внесення відомостей до ЄРДР.

«Службова перевірка проводитиметься спеціальним підрозділом, який перевірятиме, чи причетна ця особа до вчинення даного правопорушення чи ні», – пояснили правоохоронці.

Тим не менш, наразі у справі немає заяви від постраждалої сторони. Оскільки зупинка вже знаходиться у комунальній власності, така заява має надійти від Ужгородської міської ради. Зараз слідчі працюють над з’ясуванням деталей у цій справі та, зокрема, виясняють чи мав місце факт крадіжки.

zakarpatpost.net