АНОНС. Як ужгородським собакам вдається бути «вагітними» по три роки

Через власну доброту не скорочуйте життя чотирилапим

Ожиріння – проблема не лише людей, але й тварин. Zakarpatpost.net раніше писав про жирного кота, який жив на проспекті Свободи. Наразі його немає, скоріш за все, чотирилапий від переїдання помер, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Проте є в Ужгороді ще дві собаки, схожі на діжки. Одна з них живе на площі Корятовича, неподалік редакції газети «Закарпатські оголошення». Тваринка прилаштувалася біля м’ясного магазину, де регулярно отримує пригощання і від працівників, і від щедрих клієнтів, які знають, що в неї немає даху над головою і так загодували її, що вона схожа на вагітну, ніби от-от має народити. Але триває ця «вагітність» уже три роки.

Інша собачка живе на вулиці Минайській біля супермаркету (деколи її можна помітити і на проспекті Свободи також неподалік місць, де є багато харчів). Там теж чимало справді милосердних людей, які готові поділитися з нею останнім шматком ковбаси, булочкою, сосискою та чим завгодно. Звичайно, така щедрість дуже тішить, бо тварини не голодують, і це свідчить про те, що більшість ужгородців – добрі, співчутливі і чуйні.

Тож що робити, аби не перегодувати собаку?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 16 листопада.

zakarpatpost.net