Москаль та Порошенко піаряться на смерті прикордонника. Обидва просять подбати про родину загиблого

Президент України Петро Порошенко просить керівництво Державної прикордонної служби представити до державної нагороди майора Вадима Березенського, який загинув під час виконання службових обов’язків.

“Трагічно обірвалося життя молодого офіцера, сина і батька двох маленьких дітей. Я, Петре Олександровичу (голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал – ІФ), даю доручення негайно представити майора Березенського до державної нагороди, вирішити питання забезпечення сім’ї квартирою, забезпечити матеріальною підтримкою і мені в найкоротші терміни доповісти”, – сказав П.Порошенко під час відвідування Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби ім.І.Момота у вівторок у Черкаській області, пише Інтерфакс Україна.

Президент зазначив, що винні у загибелі офіцера-прикордонника мають бути покарані.

“Щоб вбивця офіцера-прикордонника та його спільники отримали заслужене покарання, по заслузі відповіли за той злочин, який вони скоїли”, – наголосив глава держави.

Як повідомлялося, 16 листопада на Закарпатті контрабандист збив автомобілем начальника прикордонного відділу “Ділове” Мукачівського загону майора Вадима Березенськогой. Офіцера госпіталізували до реанімації. Наступного дня він помер, не приходячи до тями.

zakarpatpost.net