Закарпатець, якого було засуджено до умовного покарання, і далі обкрадав монастирі, поки знову не попався

Судитимуть закарпатця, який вчергове обікрав монастир на Хустщині За процесуального керівництва Хустської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування стосовно мешканця м. Хуст, який під час іспитового строку, повторно скоїв крадіжку, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

На цей раз, закарпатець обікрав церковний храм на Хустщині.

Як повідомив перший заступник керівника Хустської місцевої прокуратури Володимир Келемен, прокуратурою передано до суду обвинувальний акт, стосовно 27-річного мешканця м. Хуст, який, вже раніше судимий за вчинення подібних корисливих злочинів, в період встановленого судом іспитового строку, повторно вчинив крадіжку з монастиря в с. Велятино.

Так, встановлено, що в жовтні цього року, підозрюваний, умисно викрав пожертвувані храму ювелірні вироби на загальну суму понад 4 тисячі гривень.

Закарпатцю, який вже не вперше притягується до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки (в тому числі із церкви), за скоєння даного злочину, загрожує до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснювали слідчі ВП Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області.

 zakarpatpost.net