АНОНС. Краса з обманом: кого дурять закарпатські жінки

Пояси-корсети, косметика, манікюр, макіяж – усе заради швидкого, неприродного і тимчасового результату

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Останнім часом індустрія моди творить дива. Жінкам пропонують чудодійні засоби для того, аби вони здавалися гарнішими, ніж є. Утім це розвиває в представницях прекрасної половини і масу комплексів. Ті, в кого пишні форми, починають часто відчувати себе на тлі струнких красунь із рекламних роликів та глянцевих журналів обмеженими. І тут на допомогу приходить реклама, яка обіцяє таблетки для схуднення, креми від зморшок, пояси для втягнення живота та масу інших засобів, які фактично не вирішують проблему, а лише створюють ілюзію її вирішення. У результаті жінки обманюють і себе, і чоловіків, яким вони хочуть подобатися. Чому ж це відбувається, намагалася з’ясувати газета «Неділя Закарпатські новини».

Чому страшна  гола правда

Почнемо з того, що найбільше подобається чоловікам і що намагаються найбільше приховати жінки. Звісно, всіх приваблює ідеальна фігура. Але що робити, якщо на животі целюліт, до того ж він виступає вперед більше, ніж сідниці назад.

Вихід є. Зараз широко рекламуються спеціальні пояси-корсети. Це – не сучасна новинка, адже ще більше сторіччя тому жінки користувалися подібними хитрощами. Корсет підкреслює стрункість фігури, підтримує груди і створює враження пружності форм. Але насправді це лише враження. Утім представниці слабкої статі полюбили цей елемент гардеробу і навчилися вміло ним користуватися, маніпулюючи при цьому чоловіками. Фактично сучасні виробники подібних поясів Америку не відкрили, вони лише вдосконалили старовинні корсети і підлаштували їх під вимоги часу, аби жінки могли їх одягати під будь-який одяг. Вони еластичні, тонкі і за кольором нагадують шкіру. Це ж стосується і бюстгальтерів із візуальним ефектом збільшення грудей, адже пластичну операцію, щоб справді мати солідні форми, хоче робити далеко не кожна жінка, та й потреби в цьому немає.

Цікаво, що ж думають жінки, вдаючись до такого нібито невинного обману представників сильної статі. Адже фактично, йдучи на побачення і одягаючи корсети, ліфчики та інші маскувальні речі вони вводять їх у оману, приховуючи справжню зовнішність і непривабливі ділянки тіла.

Що кажуть джінки про диво-пояси? А якої думки про це чоловіки? Як змінюють зовнішність за допомогою косметики?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 23 листопада.

zakarpatpost.net