Гороскоп достатку на 2019 рік: бізнес, кар’єра, гроші

5 лютого 2019 року біля керма стане Жовта Земляна Свиня і правитиме до 24 січня 2020 року. Вона завершує дванадцятирічний цикл східного календаря.

Обкладинка спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019»

2019 рік стане особливо щасливим для знаків зодіаку водної стихії: Рака, Скорпіона, Риб. Також улюбленцями Фортуни стануть: Телець, Лев, Водолій. На практиці небесний протекторат буде виглядати як виконання всіх бажань, в тому числі заповітних. Обставини в 2019 році для згаданих знаків будуть складатися так, що вони і не захочуть, а здобудуть перемогу, але розслаблятися не варто – Фортуна любить сильних і наполегливих.

Гороскоп достатку на 2019 рік: бізнес, кар’єра, гроші

Овен (21.03 – 20.04)

Кращою стратегією для Овна має стати власна чарівність і дар переконання. Заразлива сила його емоцій допоможе відкрити будь-які двері. У цьому році він значно легше зможе заручитися підтримкою колег, переконати начальство підвищити його на посаді або навіть залучити до свого проекту нових інвесторів.

Словом, скрізь, де все залежить від ентузіазму і особистих симпатій, Овнам буде щастити.

А ось фінансову сторону будь-яких питань Овнам краще буде довірити комусь іншому, більш стриманому у витратах.

Що в 2019 році приверне до Овна успіх і гроші:

– усі справи, де потрібні ентузіазм і дар переконання;

– переговори «без краваток», в неформальній обстановці;

– використання особистих зв’язків в інтересах справи;

– пошук інвесторів.

Чого краще уникати:

– справ, що вимагають великої концентрації уваги;

– ризикових фінансових операцій;

– фінансового планування.

Телець  20.04 – 20.05

У фінансовому плані 2019 рік обіцяє стати для Тельця одним з найбільш вдалих, але запорукою його успіху стане не сліпа удача, а тверезий розрахунок, уважність і терпіння. В іншому ж правильну стратегію підкаже Тельцю його загострена інтуїція. Зберігши спокій і самовладання, Телець може знайти спосіб зробити гроші буквально на всьому, отримуючи прибуток подібно до того, як спритний фокусник дістає з порожнього капелюха жирного кролика.

Проте, якщо Телець не є професійним біржовим гравцем, зірки не рекомендують йому випробувати свою удачу в біржових іграх.

Що в 2019 році приверне Тельцю успіх і гроші:

– власний бізнес і торгівля;

– планування інвестицій в серйозні проекти;

– укладення довгострокових угод і договорів.

Чого краще уникати:

– ризикованих, авантюрних проектів;

– спонтанних рішень і вчинків.

Близнюки 21.05 – 21.06

З усіх справ, за які Близнюкам варто було б братися в 2019 році, найкращі результати вони будуть показувати там, де рішення потрібно приймати швидко. Зірки обіцяють, що весь рік реакція і швидкість прийняття рішень у Близнюків буде на висоті.

Крім того, весь 2019 рік Близнюки будуть відрізнятися підвищеною комунікабельністю і легкістю в спілкуванні. Це може зробити їх хорошими учасниками переговорів. Ну а самі Близнюки цілком можуть використовувати свою комунікабельність для просування по службі.

Що в 2019 році приверне Близнюкам успіх і гроші:

– торгівля і рекламна діяльність;

– налагодження ділових зв’язків, переговори;

Чого краще уникати:

– стратегічного планування;

– інвестування в довгострокові проекти;

– роботи в команді.

Рак 22.06 – 22.07

У наступаючому році Рак може сміливо розраховувати на підтримку з боку оточуючих. Звичайно, це не означає, що будь-яке прохання з його боку буде виконане, але отримати позитивну відповідь на прохання про допомогу або підтримки в 2019 році у нього значно вище, ніж зазвичай. Взагалі, зірки підказують, що максимальних успіхів у цьому році Рак може досягти, саме опираючись на допомогу оточуючих, а тому основні зусилля логічно буде направити в першу чергу на зміцнення дружніх зв’язків з колегами і партнерами.

А ось чого Раку необхідно уникати, так це того, щоб його особисті турботи і інтереси не збивали його з робочого ритму. На жаль, вірогідність цього дуже висока.

Що в 2019 році приверне Раку успіх і гроші:

– спокійна робота в офісі;

– налагодження дружніх зв’язків з колегами;

– спілкування з партнерами в неформальній обстановці

Чого краще уникати:

– ведення бізнесу поодинці;

– відповідальної роботи, що вимагає глибокого зосередження;

– нестандартних завдань.

Лев 23.07 – 22.08

У 2019 головною перевагою Льва перед конкурентами буде його вміння переконувати. Ну а секрет цього буде не стільки в його логічності і розважливості, скільки в яскравості всього його образу. У бізнесі, як і в любові – далеко не все вирішується сухими розрахунками, часто яскрава презентація своїх ідей робить більше, ніж тисячі логічних аргументів. А вже якщо при цьому яскравість поєднується з гарними цифрами!

Іншими словами, зірки закликають Лева не боятися привносити в свою роботу дещицю емоцій. Лев буде прекрасним оратором, його організаторські здібності будуть на висоті, а своїм умінням вести складні переговори він зможе затьмарити якщо не всіх, то багатьох. Чим і потрібно користуватися.

Що в 2019 році приверне Льву успіх і гроші:

– ведення переговорів;

– організаційна робота;

– посередницька діяльність;

– кар’єрне просування.

Чого краще уникати:

– заняття точними науками;

– бухгалтерії та фінансових розрахунків;

– індивідуальної праці і самостійних проектів.

Діва 23.08 – 22.09

А ось в справах, на відміну від любові, запорукою успіху Діви в 2019 році буде її вроджене прагнення до точності і конкретики. Там, де інші легко можуть втратити голову і піддатися емоціям, Діва зуміє зберегти ясний розум. Це дозволить їй не тільки уникнути безлічі помилок, але і серед безлічі варіантів дій відшукати найбільш надійний і перспективний.

Все це зробить Діву незамінним гравцем в команді, адже здатність зберігати тверезу голову серед загальних емоцій (а емоцій в 2019 році буде вище голови) дорогого коштує. В цей рік не соромтеся спокійно висловлювати начальству свої обґрунтовані сумніви. Ключове слово тут: «спокійно».

Навіть якщо до ваших спокійних заперечень не прислухаються чи навіть якщо вони не виправдаються, в очах колег і начальства ви залишитеся розважливим аналітиком, який не піддається емоціям.

Що в 2019 році приверне Діві успіх і гроші:

– робота, що вимагає ретельного аналізу;

– фінансова аналітика;

– командна праця.

Чого краще уникати:

– критики дій колег і з’ясування відносин;

– емоційного обговорення проблем;

– нав’язування своєї думки.

Терези 23.09 – 23.10

У 2019 році зірки наполегливо рекомендують Терезам зосередитися на якійсь одній, найбільш важливій для них справі. На жаль, протягом року багато сторонніх факторів будуть раз у раз відволікти їхню увагу. Якщо піддатися цьому настрою, в роботі у них неминуче виникне суєта і почнуться неприємні збої. Обдумуючи кілька справ одночасно, Терези не досягнуть нічого і тільки марно витратять час і нерви.

Щоб домогтися успіху в 2019 році, Терези повинні навчитися говорити рішуче «ні» всьому, що йде в розріз з тим проектом, яким вони зайняті. Це не тільки забезпечить успіх, але і допоможе створити їм позитивний образ серйозної людини, що не звикла розмінюватися на дрібниці і знає собі ціну.

Що в 2019 році приверне Терезам успіх і гроші:

– робота з інформацією;

– стратегічне планування;

– робота з фінансами.

Чого краще уникати:

– ризикових фінансових операцій;

– роботи на два фронти;

– спонтанних рішень і вчинків.

Скорпіон 24.10 – 22.11

Протягом всього 2019 року  пробивні здібності Скорпіона будуть на такій висоті, що не використовувати їх для досягнення своїх цілей в бізнесі було б неправильно. В цей рік Скорпіону будуть по плечу будь-які гори.

Але слід побоюватися зайвої різкості і прямолінійності. Особливо в розмові з вищим начальством. На жаль, про  дипломатичність і гнучкість Скорпіона зірки не подбали. Проте подолати цю проблему не складно, головне – показати начальству і колегам: якщо Скорпіон і діє занадто різко, то виключно в інтересах загальної справи.

Що приверне Скорпіону успіх і гроші:

– робота, де потрібні напористість і пробивні здібності;

– керівна робота;

– самостійний бізнес.

Чого краще уникати:

– відповідальних переговорів;

– справ, що вимагають гнучкості і дипломатичності;

– колективних обговорень виробничих проблем.

Стрілець 23.11 – 21.12

Запорука успіху в бізнесі для Стрільця в 2019 році – це робота в команді. Його комунікабельність буде на такій висоті, а здатність знаходити інтерес практично в будь-якій справі настільки сильна, що в будь-який проект Стрілець зуміє внести свіжу позитивну струмінь.

При цьому зірки обіцяють загострити у Стрільця талант знаходити навіть не компроміси, а такі рішення, в яких у виграші залишаються обидві сторони. Такі речі в бізнесі зазвичай називаються угодами з ненульовою сумою.

Якщо ж Стрілець задумає втілювати в життя власні проекти, в 2019 році йому, безсумнівно, набагато легше буде залучити до своєї справи однодумців або знайти інвесторів.

Що в 2019 році приверне Стрільцю успіх і гроші:

– діяльність в команді;

– організаторська робота;

– ораторська діяльність, публічні виступи.

Чого краще уникати:

– монотонності в роботі;

– роботи, яка не викликає інтересу.

Козеріг 22.12 – 20.01

У плані кар’єри 2019 рік може виявитися одним з найбільш вдалих, але слід пам’ятати, що кар’єрне просування в цей рік буде досягатися не стільки завдяки особистим старанням, скільки допомогою впливових людей. Іншими словами, якщо Козеріг бажає зробити хорошу кар’єру, йому необхідно шукати підтримку у тих, хто здатний йому в цьому допомогти.

А ось займатися самостійними проектами зірки не рекомендують. В цьому випадку він ризикує допустити таку кількість помилок, що розсьорбувати їх доведеться довго. Набагато продуктивніше для нього буде в цей рік просто триматися в чиємусь фарватері, на час поступившись ініціативою тому, хто здатний домогтися більшого.

Що в 2019 році приверне Козерогу успіх і гроші:

– участь в цікавих проектах;

– налагодження ділових відносин;

– кар’єрне просування.

Чого краще уникати:

– будь-яких експериментів і неперевірених шляхів;

– самостійного бізнесу;

– фінансових операцій.

Водолій 21.01 – 18.02

Що стосується бізнесу і кар’єри, то 2019 рік обіцяє бути вдалим для Водолія головним чином в тих областях, які пов’язані з творчістю і вимагають креативності. Але навіть і тут потрібно запастися терпінням і, по можливості, холоднокровністю. Суть в тому, що гроші і емоції – річ не надто сумісна, а емоцій в душі Водолія буде з надлишком.

Найкраще, що може зробити тут Водолій – це знайти людину, яка взяла б на себе ведення організаційних і фінансових питань, і якій він зможе довіряти.

Що в 2019 році приверне Водолію успіх і гроші:

– справи, що вимагають креативності та творчого підходу;

– рекламний бізнес;

– організація святкових заходів.

Чого краще уникати:

– складних організаційних питань;

– фінансових операцій;

– ведення складних переговорів;

– самостійного бізнесу.

Риби 19.02 – 20.03

Найкращим рішенням для Риб в 2019 році буде робота в рамках якоїсь сформованої команди, де обов’язки Риб будуть чітко визначені. Це дозволить їм нівелювати той самий дефіцит ініціативності, який буде присутній у них впродовж всього року.

А ось якщо обов’язки Риб будуть чітко визначені і прописані, то Риби здатні принести колективу чималу користь, адже їх підвищена інтуїція зможе підказати їм несподівано цікаве рішення поточних проблем.

Що в 2019 році приверне Риб успіх і гроші:

– командна праця;

– робота з інформацією та документами;

– участь у стратегічному плануванні.

Чого краще уникати:

– керівної роботи;

– будь-яких справ, що вимагають прояви ініціативи.

Що чекає на вас у рік Жовтої Свині? Якими будуть стосунки, робота, здоров’я? Детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку читайте у спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

zakarpatpost.net