Гороскоп на тиждень. 3 – 9 грудня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Тиждень досить напружений в робочому плані, тож доведеться багато працювати та брати відповідальність на себе. Можливі ділові поїдки, вигідні контракти. У творчих людей наступить хвиля піднесення і на світ можуть з’явитися нові твори. Відпочити у цей період не вдасться, але зате у фінансовому плані на вас чекає багато приємних сюрпризів. Ваші старання буде винагороджено.

ОВЕН

Цього тижня вам потрібно завершити усі справи, які накопичились протягом останнього місяця. Адже чим довше ви будете з тим тягнути – тим більш негативними будуть наслідки. Особливо, це стосується роботи. Через невиконання обіцяних справ ви можете втратити довіру своїх колег та начальства. Також варто відмовитись від вечірок та гучних компаній – цей тиждень краще присвятити роботі, особистому життю та побуту. Ви зможете зміцнити стосунки із своїм партнером та проаналізувати ваше майбутнє. Нові знайомства не принесуть позитивного результату, але можуть викликати ревнощі з боку вашої другої половинки

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень принесе вам чимало нового та незвичайного. Зокрема, зміни торкнуться вашого фінансового положення – воно суттєво покращиться завдяки додатковим завданням чи проектам на вашій роботі. Якщо у вас є проекти, які раніше здавались вам безперспективними, то цього тижня все зміниться. Є велика ймовірність потрапити на приємні знижки, які вбережуть ваш бюджет. Вихідні найкраще провести вдома та завершити усі побутові справи, які назбирались.

БЛИЗНЮКИ

Цей тиждень для вас пролетить з надзвичайною швидкістю – дні будуть насичені подіями, змінами та новими зустрічами. Вам доведеться багато працювати та, можливо, навіть затримуватись за роботою допізна. Але результат такої старанної праці не змусить себе довго чекати – ви отримаєте підвищення або зможете покращити своє фінансове положення. На вихідні краще спланувати собі відпочинок у тісному колі, щоб відпочити від насичених буднів.

РАК

Період буде для вас успішним абсолютно у всьому. На роботі у вас нарешті закінчиться потік справ, які вам не подобалось виконувати, і ви зможете розмірено та спокійно приступати до виконання більш приємніших обов’язків. Якщо є можливість – відправляйтесь у далеку мандрівку, якщо ж ні – влаштуйте відпочинок за містом або навіть у парку. Не відмовляйте собі у задоволенні витратити гроші на великі покупки. Цей тиждень для цього дуже сприятливий – куплені речі прослужать дуже довго.

ЛЕВ

Вам варто більше турбуватись про своє здоров’я – фізичне та психологічне. Останнім часом у вас накопичилось багато негативу, який найкраще випустити через спорт. Почніть бігати, займатися йогою або будь-яким іншим видом спорту і ви майже одразу відчуєте покращення настрою та загального самопочуття. Вихідні найкраще провести з другою половинкою. Спільна робота дозволить вам зміцнити ваші стосунки та спланувати найближче майбутнє.

ДІВА

Свої емоції вам потрібно тримати під контролем, щоб не загострювати ситуацію, яка склалась. На роботі у другій половині тижня також вас очікує не дуже приємна ситуація. Тож намагайтесь не вплутувати себе у пліткування та зберігайте нейтральну позицію. Емоційність та крики можуть призвести навіть до звільнення. Особливу увагу потрібно приділити вашому здоров’ю. Дотримуйтесь правильного харчування та уникайте важкої їжі, адже можливі проблеми з травною системою.

ТЕРЕЗИ

Тиждень принесе вам багато приємних новин, яскравих й незабутніх подій та непередбачуваних моментів, які ви будете пам’ятати ще дуже довго. Не відмовляйте собі у спонтанних рішеннях – це матиме позивний ефект. Ймовірні незаплановані витрати на ремонт у домі чи автомобілю. Вам доведеться витратити суттєву суму, але брати кредит – не варто. Це може негативно позначиться на вашому фінансову становищі у найближчі кілька місяців.

СКОРПІОН

Цей тиждень буде багатий на бурхливі емоції, які будуть пов’язані з вашим особистим життям. Самотні представники знаку можуть закохатись і одразу поринути в почуття. Ті, хто вже має пару, зможуть пережити ті моменти, які нагадають їм про відчуття закоханості, яке поглинає повністю і з головою. Друга половина тижня дуже сприятлива для переговорів та ділових зустрічей. Ваша ініціатива отримає підтримку і ви зможете сміливо претендувати на підвищення. Вже найближчим часом ви відчуєте суттєве покращення вашого фінансового становища.

СТРІЛЕЦЬ

Вам потрібно обома руками хапатись за все нове, прибуткове і оригінальне. Ви ще раз переконаєтеся, що робота може приносити не тільки гроші, але і задоволення. Будьте активними та проведіть переговори, які давно планували. Всі починання на роботі увінчаються успіхом і ви зможете суттєво просунутись в кар’єрі. Сімейним людям доведеться займатися дітьми та домом. Також варто приділити увагу домашнім справам – зробити дрібний ремонт, особливо, зверніть увагу на сантехніку.

КОЗЕРІГ

Період буде насичений новими звершеннями та позитивними емоціями. Ви успішно закінчите справу, в яку вклали багато сил та часу. Другу половину тижня присвятіть облаштуванню свого дому. Цей час дуже сприятливий для прибирання та дрібного ремонту. Можете сміливо здійснювати великі покупки, речі прослужать вам дуже довго і ви отримаєте велике задоволення. Не відмовляйтесь від відпочинку чи відвідування будь-яких заходів. Кожна така подія принесе вам масу емоцій та незабутні відчуття.

ВОДОЛІЙ

Перша половина тижня забере у вас чимало дорогоцінної енергії, яку планувалося витратити на відпочинок, хобі та побачення. При правильному плануванню вашого часу ви зможете легко зі всім впоратись. Також варто вирішити усі робочі питання та не допускати конфліктів з колегами. З’явиться шанс заробити пристойну суму, головне, опинитися в потрібному місці і в потрібний час. Можливо нагрянуть гості з іншого міста. Ваші плани зірвуться, але натомість вас очікує спілкування з приємними людьми  і сповна компенсує всі ваші хвилювання.

РИБИ

Любов і все, що з нею пов’язано – ось, що буде стояти на плані весь тиждень. Навіть робота не буде вас так хвилювати. Тиждень виявиться вдалим для одиноких Риб. Є можливість зустріти другу половинку, задуматися про сім’ю і дітей. Не бійтесь робити перший крок та брати ініціативу на себе. Партнер, якого ви зустрінете, буде тим, з ким ви зможете збудувати міцну сім’ю. Очікуються часті відрядження, перельоти і спілкування з новими людьми.

Повний гороскоп на 2019 рік від газети «ПОРАДИ» уже в продажу.

Купуйте в кіосках або на своїй пошті.

zakarpatpost.net