АНОНС. Як доля двох ужгородців поєдналися особливим способом

Те щастя, яке я зараз маю,  не варте ніяких грошей

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Як газета «Закарпатські оголошення» поєднала долі двох самотніх ужгородців

Життя – дивна річ, і ніхто ніколи не знає, коли йому посміхнеться нечуване щастя. Особливо цінним воно здається після років смутку і страждань. І найбільше ним дорожать літні люди, які пройшли чималу дорогу випробувань і яким хочеться нарешті спокою та затишку поруч із близькою серцю людиною.

Микола давно втратив дружину, більше 20 років жив один.  Оскільки мав високу пенсію і поруч були діти, він ніколи не відчував потребу поруч у іншій жінці. Коли знайомі піджартовували і питали, чому не одружиться, адже він вдівець, завжди казав, що ще та не народилася, яка зможе йому замінити покійну Марію.

Однак так склалося, що, втративши вдома роботу, син виїхав на заробітки в Англію, а згодом забрав із собою дружину, а невдовзі вслід за ним разом зі своєю сім’ю виїхала і донька. Тож Микола залишився один  – без дітей та онуків у великій ужгородській порожній квартирі. Йому було 65 і він почувався дуже самотньо.

Він звик до оточення. Йому хотілося з кимось поговорити. Та не було співрозмовника. Багато хто з друзів уже помер, тож чоловік усе більше відчував потребу в людині, яка б стала другом, яка б змогла вислухати,  підтримати, просто побути поруч.

«Мені потрібна жінка!» – якось вранці твердо вирішив для себе Микола.

Що ж відбувалося далі? Як чоловік познайомився з коханою жінкою?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 30 листопада.

zakarpatpost.net