Чиновник, що розбив ліхтарний стовп на Петефі, намагався повпливати на журналіста, аби він видалив матеріали. ВІДЕО

Раніше zakarpatpost.net повідомляв, що сьогодні о 18.27 на площі Петефі в Ужгороді автомобіль прямо на очах журналіста газети «Неділя Закарпатські новини» та десятків людей: біла Toyota RAV старого зразка  на закарпатських номерах врізалася в нову електроопору.

До речі, це пішохідна зона, і в’їзд на площу заборонено.

Від удару опора впала на землю, розбилися всі ліхтарі, обірвалися кабелі.

На жаль, у сутінках розгледіти за мить номерний знак не вдалося. Але сподіваємося, камери спостереження зафіксували!

Під час удару було чути різкий гучний звук.

Водій навіть не зупинився, після зіткнення спокійно поїхав геть.

Журналіст Віталій Глагола вирахував людину, що це зробила.

«П’яний чиновник ОДА збив ліхтар на Петефі і втік із місця ДТП! А саме – директор департаменту агропромислового розвитку Закарпаття Юрій Лесьо

Мені вдалось за 30 хвилин після того, як чиновник збив новий ліхтар і втік ідентифікувати його”, – написав він.

Відтак історія має продовження.

“Став свідком діалогу, як чиновник телефонує комусь, щоб «сказали Глаголі, щоб то всьо удалив з Інтернета»)))

Наївний). – пише далі Віталій.

“У цьому відео прекрасно усе.  По своїм джерелам з‘ясував, що чоловіка вже зловили.

Зловили прямо біля будинку на православній набережній, а поруч – його будинок.

Одразу поїхав у нарко диспансер і натрапив через привідкриті двері на такий діалог по телефону:
– Алло, привіт. А ти Глаголу знаєш?
– Так
– А ти його добре знаєш?
– (нерозбірливо)
– Слухай, а ти не можеш сказати, щоб він з Інтернета убрав? Я тут тото.. Фонарь збив, а він вже в Інтернет виставив…
– Я його не знаю так добре..То (Прізвище) працює з новинами.
– А звідки він сам?
– Не знаю!
– Ну, яке Інтернет-це…
– Власкор СТБ? А буде буде його (Прізвище) знати? Можна їй позвонити?

*а далі усе видно на відео*

Я вважаю, що цей діалог прекрасно показує ставлення чиновників до журналістів і нас усіх. На жаль, деякі колеги шкодять репутації медійників і переконані, що у них знайдеться знайомий, який «сказати, щоб він то з Інтернета убрав».

Знаєте, якось дивно було слухати такий діалог про себе зі сторони. Навіть ніяково. Уявляю скільки було таких дзвінків про які я не чув.

Заради справедливості: ні лікарі, ні патрульні не підтвердили слова свідків ДТП, що чоловік був п‘яний. Я сам за ті 10 секунд, що його бачив теж не побачив признаків алкогольного сп‘яніння.

Кажуть: і драгер, і візуальний огляд у лікаря 0,00 Проміле. Майже переконаний, що таки не п‘яний. Але це не дозволяє їздити пішохідною зоною, збивати ліхтарі і тікати з місця ДТП

zakarpatpost.net

У цьому відео прекрасно усе. По своїм джерелам з‘ясував, що чоловіка вже зловили. Зловили прямо біля будинку на православній набережній, а поруч – його будинок. Одразу поїхав у нарко диспансер і натрапив через привідкриті двері на такий діалог по телефону:- Алло, привіт. А ти Глаголу знаєш?- Так- А ти його добре знаєш?- (нерозбірливо)- Слухай, а ти не можеш сказати, щоб він з Інтернета убрав? Я тут тото.. Фонарь збив, а він вже в Інтернет виставив…- Я його не знаю так добре..То (Прізвище) працює з новинами. – А звідки він сам?- Не знаю!- Ну, яке Інтернет-це…- Власкор СТБ? А буде буде його (Прізвище) знати? Можна їй позвонити?*а далі усе видно на відео*Я вважаю, що цей діалог прекрасно показує ставлення чиновників до журналістів і нас усіх. На жаль, деякі колеги шкодять репутації медійників і переконані, що у них знайдеться знайомий, який «сказати, щоб він то з Інтернета убрав». Знаєте, якось дивно було слухати такий діалог про себе зі сторони. Навіть ніяково. Уявляю скільки було таких дзвінків про які я не чув. Якщо мене читає та кому він телефонував – признайтеся, хто ви. Аж цікавоЗаради справедливості: ні лікарі, ні патрульні не підтвердили слова свідків ДТП, що чоловік був п‘яний. Я сам за ті 10 секунд, що його бачив теж не побачив признаків алкогольного сп‘яніння. Кажуть: і драгер, і візуальний огляд у лікаря 0,00 Проміле. Майже переконаний, що таки не п‘яний. Але це не дозволяє їздити пішохідною зоною, збивати ліхтарі і тікати з місця ДТПНу і як бонус – відео, де він збиває ліхтар на Перефі.

Publiée par Vitaliy Glagola sur Mardi 4 décembre 2018