Хто в 2018 році став найбільш успішним бізнесменом Закарпаття?

Вийшов з друку новий рейтинговий журнал за 2018 рік, що є спецпроектом газети «Неділя Закарпатські новини» «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100», який є шалено популярним на Закарпатті.

ТОП поділено на окремі розділи, в яких представлено десятку найбільш впізнаваних людей Закарпаття.

Отже, у розділі «Бізнес» першу сходинку автори відвели Андрію Андріїву, бізнесмену і політику.

Про нього так: «Аналітичний склад розуму, вміння прораховувати на кілька кроків уперед, чітке планування та бачення перспективи в найрізноманітніших варіантах – це те, що характеризує Андрія Андріїва. Людина справи, чого вимагає й від інших. Планомірно виконує задумане, залучає до цього необхідні ресурси, збирає навколо себе однодумців. Уміє цінувати тих, хто хоче і прагне працювати, відповідно, об’єднав навколо себе потужну команду професіоналів у різних галузях.

Завдяки власним напрацюванням, здобуткам та команді за понад двадцятилітній підприємницький досвід Андрій Андріїв став справжньою акулою бізнесу. Нині він – серед небагатьох підприємців регіону, які фактично забезпечують фінансову стабільність краю: група енергетичних компаній “РЕНЕР”, одним зі співзасновників якої є Андрій Євстахович, входить до десятки найбільших платників податків у Закарпатті.

Більше того, “РЕНЕР” – компанія № 1 на Закарпатті з виробництва альтернативної енергетики. Її розвиток – це в першу чергу охорона довкілля, а відтак – суттєвий крок у напрямку вирішення проблеми енергетичної кризи в Україні загалом.

Про інших відомих особистостей, представлених у журналі читайте в журналі  «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100».

Уже в продажу. Придбати його можна  у кіосках преси Закарпаття, або замовити за телефоном: (050) 222-50-50, (097) 9-800-800.

zakarpatpost.net