Читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини»

До бою за країну та життя готові!

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Кінець попереднього тижня приніс для країни новину, на фоні якої боротьба за «євробляхи» видалася дитячою забавкою, під час якої ображені вовтузяться з сильнішим, прагнучи відстояти власні інтереси.

Ще ся тот не уродив, оби усім угодив

Нарешті ввели у нас воєнний стан. Цього треба було чекати аж цілих чотири роки. Війна з російським окупантом йде ось уже скільки, наших людей повбивали і вбивають далі, а ми придумували всілякі синоніми до слова війна. Офіційно спочатку називалося АТО, а потім ООС. Хоча суті це не міняло, і всі це знали.

Заробітчанське життя закарпатців у Америці

У США люблять українців, бо ми трудолюбиві, готові працювати наднормово

Яким є життя а Америці? Чи легко там нашим землякам даються гроші? Чи справді все так безхмарно, як дехто собі думає?

Як закарпатці живуть у Барселоні

Заробляють не так багато, як кажуть 

Газета «Неділя Закарпатські новини» продовжує знайомити читачів із життям наших земляків за кордоном. Сьогоднішня наша розповідь про Ларису Томишин із Хуста, яка шість років тому переїхала до Барселони на постійне місце проживання.

Чому в Ужгороді встановлюють негарні пам’ятники за державні гроші, які культурні тури можна запропонувати туристам і чому у політиків такі непривабливі білборди?

Художник Юрій БОДНАР розповів про  ужгородські вітрини, фасади та найкращі місця міста

Ужгород – місто з потужною школою живопису і масою талановитих людей. Але в той же час, на жаль, останнім часом ми бачимо на вулицях багато архітектурного несмаку. Це стосується і фасадів, і пам’ятників, і навіть вітрин та білбордів політиків. Як знайти баланс? Чого у плані естетики не вистачає Ужгороду? Як у столиці Закарпаття загалом живеться людям, що творять прекрасне.

Берегівська школярка обкрадала учнів під час фізкультури

Один телефон забрала собі, а інший – здала в ломбард 

Злочини юна злодійка скоювала у спортзалі. Крала в основному телефони, зокрема, інші учні навчального закладу тільки про це заявили поліції.

Так, 17 квітня близько 13 години, перебуваючи в роздягальні Берегівської гімназії, дівчина під час фізкультури поцупила в іншої учениці телефон, вартістю 3972 гривні. Вона вийняла сім-картку, покликала мобільний до свого портфеля та після занять понесла додому.

 Падло, я тебе і так доб’ю, ти мені вже всі нерви з’їв. Ужгородець після п’янки зарізав сина кухонним ножем 

Сусіди настільки звикли до скандалів, що навіть не реагували на крики по допомогу

Після розлучення з дружиною ужгородець повернувся жити до батьків. Там його і спіткала смерть. Конфлікт батька з сином закінчився різаниною. Коли приїхала поліція, руки чоловіка були в крові, а тіло вбитого лежало в під’їзді у трьох метрах від дверей квартири.

Мій наречений мене обікрав

Він був таким рідним, таким своїм! Я йому довірилася – до останнього подиху!

Я познайомилася з дивним хлопцем. Він був таким милим та таким лагідним, що я навіть не могла повірити, що подібні екземпляри ще існують в нашому житті. Я закохувалася у нього поступово – якщо спочатку ставилася до нього ще прохолодно, то вже через місяць не уявляла життя без цього чоловіка. Він був таким рідним, таким своїм! Я йому довірилася до останнього подиху! А він у відповідь розповідав найвідвертіші моменти зі свого життя.

«Я ненавиджу хлопчика в дзеркалі» 

25-річний чоловік, ув’язнений в тілі тіла 12-річного юнака через рідкісну хворобу, живе постійним болем, і ніхто не вірить в його справжній вік

Як бабу Анцю Порошенко надихнув на приворотноє-відворотноє та на лизало, оби стояв у каждуй хижі 

Скоро на Закарпатті свято Миколая. Діти вже пишуть листи чудотворцю, тож баба Анця не на жарт почала хвилюватися, що подарувати онукам.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 7 грудня.

zakarpatpost.net